heheee no ja som Straaaaasne lenivyy Cloviecik ehhe .. ale nepripisovala by som to mOc Hriechuu hehe skor ako vraavi Hnisavica Je to moja Zlaa vLastnost eheh .. Jooj .. hee
v poslednom čase sa vo mne dosť (ne)viditeľne búri hnev...ale na lenivosť aj tak nemá, to už je stála asi neprekonateľná vec - okrem svetlých okamihov, keď sa nenormálne činím. no ako rýchlo to príde, tak rýchlo to aj zmizne...
@Maruskaaa nehnevaj sa ale pises jak retard, sa to neda citat nemusis davat 8 pismen rovnakych namiesto jedneho a velke pismena tiez nemusis hadzat kam ti pride
@Smallbirdzak isteže v ankete zisťuješ názory ostatných. býva však dobrým zvykom (niekto by to možno označil ako slušnosť) povedať aj svoj názor (nech aj nie hneď v prvom príspevku), keď už sa vypytujeme cudzích ľudí na takéto intímnosti - veď preto si asi zakladala tú anketu: aby si názory ostatných porovnala so svojím. taká bola príčina, či už vedomá alebo podvedomá, teda ak nerobíš nejaký prieskum povedzme do školy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@2 omg
cital to niekto? asi nie
2) ako ta moze vystihat hriech?