Minule som spravila osudnú chybu, keď som prepínala programy. Zahliadla som Sonny with a chance (neviem, prečo to prekladajú ako Sonny ve velkém městě) a prisahám, že to bolo oveľa horšie ako Montana. Som tolerantná, znesiem dosť, ale toto ma skoro zabilo.
@snehovavlocka Sonny with a chance je tam podla mňa ten najtrápnejší seriál.Ako raz za čas sa im tam podarí niečo zadreť ale podla mňa ten seriál slúži len na zviditelnenie tej ... Demi Lovato
To je program pre decká, preto by deckám mali púšťať rozprávky, nie takéto úbohosti, ktoré vedome deformujú. Potom sa čudujeme, že všetci máme za sestry Hanny Montany.
@slipknot619 Ja ani neviem, kto to je... ale to vymývanie detských mozgov im aj vďaka nej, lebo sa mihla v nejakom tiež excelentnom muzikáli, zjavne funguje.
Ja by som doma ten kanál zablokovala, lenže ani to by nepomohlo
najradšej som mal Fox Kids, keď prišiel Jetix, reval som a keď sa to zmenilo na Disney Channel, úplne som to prestal pozerať... jediný seriál, ktorý sa mi tam páči je Phinias a Ferb
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ale H2O je z nich najnormálnejšie...a niekedy kukám hannah montana ked sa nudím
Hannah Montana je najvtipnejsia
A PHINIAS A FERB !!!!!! nie je v moznostiach
mne niekedy príde az taka moc trápna tie jej niektore frázy a podobne...najviac mi vadí ze vsetky diely poznám naspamäť
tu sú asi iba tie filmové
už to chodi alebo ešte nie?
ešte som to nevidela na to sa tešíím
H2O som odzačiatku nemala rada, ale túto poslednú sériu som aj normálne pozerala! D
Aj čarodejníci sú okej..
Sony moc nemusím nenávidím jej úsmev..
Tak to bude asi veľmi, veľmi zlé.
Ja by som doma ten kanál zablokovala, lenže ani to by nepomohlo