zabuchol som sa do jednej kamaratky asi vcera alebo tak nejak proste kamaratka a cez vikend sme boli spolu viacej (nechem tu rozpisovat podrobnosti lebo sa to este dozvie nahodou a zisti o koho ide) a sme sa viac rozpravali a tak okolo toho tie veci sme s
Ja mam taky isty problem a uz mi to lezie na mozog.. blbe je ze viem ze nemam ziadnu sancu lebo ma berie len ako kamaratku (aj ked lepsie byt kamaratka mozno..kamaratkou mozem byt furt ak by nieco bolo tak som maximalne o mesiac len obycajna ex ...) ale ak to rychlo neprejde tak sa teda spolieham na tie antidepresiva!!!
no tak super aspon nie som sam v takejto situacii ja jej nic nebudem hovorit lebo nechcem aby sa pokazilo to nase dobre kamaratstvo pockam si na leto vtedy ideme spolu na dovolenku tak tam mozno nieco poriesime ale tak pochybujem ze nieco z toho vznikne alebo v lete uz bude mat toho chalana a to uz bude uplne nahovno..hehe prave sa pripojila na icq jaka sranda
Vyckaj casu jak hus klasu. Ja som sa dal dokopy s mojou naj kamaratkou a este ked sme spolu neboli, tak chcela par chalanov a nebol by som povedal ze by o mna co i len zakopla, a zatial sme spolu mesiac a tyzden
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Skus elektroliecbu alebo dake silne antidepresiva.
Alebo jednoducho chod na vec. A povies jej to co sitis. A bude ti lepsie. A jednine tak zistis ci ta lubi alebo nie.
Tak kua smaraj za nou nek ti ju dakto neprebere a fofrom. Potom sa chod pochvalit ako to dopadlo