čauko pomohli by ste mi prosím .. ale ja mam rovno kuceravo vlnite vlasy a ked si ich nevyzehlim alebo nenatočím tak vyzerám noo .....(kazdy si vie domysliet)
ja mam tiez dost kucerave, priam take prave afro len dlhsie a ked si s vlasmi nic neporobim, tak vyzeraju neupravene...zehlit si ich nechcem, lebo mi ani nejdu uplne vyrovnat a vyzeraju ako chemlon potom
upravujem si ich tak ze puzivam hlavne omastovaci sampon, lebo kucery su pirodzene dost suche, po umyti si dam na vlasy tuzdilo, take serum na konceky a sprej na kuceravenie, trochu necham vyschnut a potom vyfenujem difuzerom a vlasy hned chytia tvar, no ja si este zvyknem vyzehlit aspon tu ofinu, lebo si ju davam strihat...a takto vyzeraju aspon nejako poddajne
@momoglamorous no ja si ich už nežehlím skor som teraz zavisla na natáčany vlasov na natačky ale to zaberie veľa času a dlho to nevydrží :/ mala som dlhé vlasy skoro po zadok a som sa dala ostrihat pred par dnami ale vtedy som mala kučerave vlasy a tie som tažko dosiahla aa teraz ach jaj....
@lucianka123 ved preto som ti podarila to tuzidlo, lebo ti vytvori pekne tvarovane kucery...ja som tiez davnejsie pouzivala papiloty, aby som mala nejaky tvar a tuzidlo a tie pripravky je o dost lepsie
@smajdal ja mám tiež rovno vlnité vlasy to máš tak keď má niekto ... nazvala by somt oskôr neposlušné vlasy lebo sú vlnité, niektoré miesta kučeravé a niekoľko vyslvoene rovných prameňov
skús handričkové brčkatenie alebo prirábaný vrkoč si naspanie robievam v poslednom čase
@lucianka123 sprej tiez L'oreal v takej ruzovej flasticke a reaguje s teplym vzdochom, preto odporucam vyfenovat ked su vlasy ako tak preschnute..a to serfum na konceky bud SYOSS alebo take zelene z avonu
@lucianka123 pozrela by som sa na to, lebo si nepamatam, co tam presne bolo napisane, ale nie som doma ale viem, ze bol v takej ciernej pumpovacej flasticke a ten olejcek bol oranzovej farby
Ale to je zlé, nesmieš s nimi spať, keď sú mokré, to je potom jasné,že sa ti zdegenerovane zvlnia (poznám to dosť dobre Skús si ich niekedy nechať vysušiť prirdzene tak cez deň, či neuvidíš rozdiel.
ja som po XY rokoch konečne prišla na to ako sa mam starať o vlasy, tiež ich mám kučeravé, a robím to tak že vždy keď si ich umyjem si do nich vtriem olivový olej, hlavne teda na končeky (asi to znie nechutne, ale nemám ich potom ako chemlon) a hneď potom taký tužiaci krém od nivei. a som spokojná konečne potom si do dalšieho umytia s nimi nerobím absolutne nič. hlavne nefénovať, lebo ich mám dosť husté a po fenovani ešte zvačšuju objem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
upravujem si ich tak ze puzivam hlavne omastovaci sampon, lebo kucery su pirodzene dost suche, po umyti si dam na vlasy tuzdilo, take serum na konceky a sprej na kuceravenie, trochu necham vyschnut a potom vyfenujem difuzerom a vlasy hned chytia tvar, no ja si este zvyknem vyzehlit aspon tu ofinu, lebo si ju davam strihat...a takto vyzeraju aspon nejako poddajne
a inak mám (žiaľ) rovné, tak ti asi nepomôžem, ale nepomohlo by si ich na noc vždy zapliesť alebo tak?
skús handričkové brčkatenie alebo prirábaný vrkoč si naspanie robievam v poslednom čase
a farby čiernoblonďavej, nie?
hlavne je dôležité, ako si ich necháš vysušiť. Spávaš s mokrými vlasmi?