Dnes som balila veci do takeho kolečkového kufra asi viete co myslim...dala som zips do toho zamku a nezakodovala ale pridem za chvilu a hore bol kod 316..cize ja som si to asi nevsimla a zamkla som zamky cez kod a teraz mi kufor nejde otvorit...zajtra mu
moja...ja som sa toho stále obávala...vždy som si dávala bacha, aby som to náhodou nezamkla nepoznajúc kód...ale v podstate na mojom sa ten zámok dal vypáčiť...aj to je riešenie...
@ladyblady no asi to najkrajšie nebude...neviem, aký máš kufor...môj by sa dal...ono podľa mňa sa každý dá, ale pekné to nebude...pri najhoršom ho skús ,,vyrezať,, a potom nejak pekne zaplátať...budeš mať po zámku, ale získaš veci...
ja som mala taký, že keď som chcela zmeniť kód, musela som stisknúť takú páčku...ale aj tak som sa obávala, lebo stačí len, že s ním napr. v lietadle budú zle manipulovať...
inak skúsila si posledný kód zadať? teda si si istá, že ten ,,nový,, neznámy kód ti už vzalo do pamäti?
@littlephoenix tak ale ten kufor ..niečo by sa s ním malo dat spravit ved co keby sa mi toto stalo keby priletim..potom co by som robila..rozrezala by som ho a naspäť by som ako išla?? s čim? skusala som všetko nic nezabera
tak skús hľadať kombinácie okolo toho čísla 316...415, 227 a podobne...možno sa len o niečo odchýlil kód od pôvodného...inak neviem nič iné povedať...len to, čo som tu písala...
ok...vylomila som taku vec tam a vytiahla zips cize na pohlad vyzera neposkodene veci som dostala da sa este pouzivat len sa neda zamknut jedine ze by som tam pripla vlastny zamok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ja som mala taký, že keď som chcela zmeniť kód, musela som stisknúť takú páčku...ale aj tak som sa obávala, lebo stačí len, že s ním napr. v lietadle budú zle manipulovať...
inak skúsila si posledný kód zadať? teda si si istá, že ten ,,nový,, neznámy kód ti už vzalo do pamäti?
316 to nei ej take zle ved v podstate je "len" 10*10*10 možných kombináciii... to yb som ais radsej strihal
Mne sa v tom nechce hrabať