co si myslite o kuklacoch?moj nazor je prosty su toludia ktory to maju v hlave velmi upratane neni to len kopa svalov a nasilia ako ich mnohy beru oni suprivolany az do krajnych situacii ich ulohou je riesit konflikt okamzite a na mieste pouzivaju len ta
vincet vega: a myslis ze v tych baroch su len deticky? Staci jeden psychopat, ozranty hrdina s nozom alebo nebodaj zbrojakom a mas tam delko vacsi pruser... kdezto na "kuklaca" si len tka neskusis vybehnut a ked aj, tak je cviceny na to, aby sa dobre obranil. Nie ako "bezni" policajti... bohuzial taka je realita.
Btw suhlasim, nejakych poznam a su to v poho ludia.
Vincent Vega, normalny policajty zarabaju 12 - 14 000Sk, ich cely prijmaci test je asi taky ze par psychotestov ktore prejde kazdy pokial nema chut vrazdit, fyzicke testy ktore by bezproblemov zvladol kazdy clovek ktory na telesnej na na strednej neprepadol.
Ich dalsie skolenie je len zbrojny pas, par zakonov, paragrafov, ako vypisat zapisnicu a hotovo.
To chces aby takyto ludia robili razie ? Co keby prisli do toho baru, sedel by si tam nejaky typek co predava drogy ( co vobec nie je nerealne na dnesnych diskotekach ), temu by preplo, nechcel by ist do basy a zacal by sa tam ohanat nejakym KVEROM co zase nie je uplne nerealne, a co potom ? Radovy policajt na taketo nieco vobec nie je skoleny.
A bol by aj sprosty keby take nieco robil za par korun. Takisto na diskotekach je dost podgurazenych dilinov, viem si predstavit ten respekt pred radovim policajtom.
A navyse to ze sa siri aky su nasilni, je pre nich len dobre, malokto si do nich zacne. Lenze oni maju prisne predpisy. Musia konat presne tak ako su vycviceny, ked nikdo zacne pchat ruky do bundy napriklad hned ho mozu zlozit...
Ked su ludia kludny , robia setko co im kazu, nic sa im nestane.
je to prevencia vies a nikdy tam nejtu len nato aby im dakli fukat vzdi je to nieco spojene s vytrznictvom alebo drogami ja osobne som raiu naozaj zazil a najprv na mna kricali kopali do nvoh ale ked zistili ze som cisty sam kuklac mi posepkal neber si to tak tkze aj toto svedcilo o jeho moralke a inteligencii ktoru maju mislim strasne vysoku
Ale o tomto sme sa už bavili...na diskotéky nak si chodia-tam sú fakt samí magori...vždy sa cítim dokonalo bezpečne na veľkom punkovom koncerte...aj bez usporiadateľov...čo sa o bežnej diskotéke povedať nedá...
Hej vieme o tých psychotestoch svoje po tom ako tu na horehroní pred rokom či kedy vraždili tí kukláči...fakt príma chalani určite
Ale psychotesty nie su take lahke ako sa zda, vela ludi tadial neprejde. Problem tych co spominas je ten, ze psychotesty sa robia iba pri vstupe (teda myslim, nie som si tym 100% isty - overim).
No ja asi toľko: pracujem pre políciu a veľmi ma prekvapuje a teší že si to myslíte. Stym platom to mate pomylené trošku je to o trochu viac ale podľa mňa ani to nestačí keď si vezmete náš risk so životom. A rád by som sa spýtal že ktorých kuklačov míte na mysli pretože je viac druhov a to sú policajný [útvar osobitného určenia], ZVJS [zbor väzenskej a justičnej stráže] a mnohe iné... Táto práca nieje len o svaloch ale aj o disciplíne a zachovaní si chladnej hlavy za každých podmienok. Pekný deň!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
urcite sa mi to len nezdaa,dnes som toho az tak wela newwipiil
Btw suhlasim, nejakych poznam a su to v poho ludia.
Mam s nimi svoje zazitky,aj ked beriem ze nie vsetci su taki....
Vincent Vega, normalny policajty zarabaju 12 - 14 000Sk, ich cely prijmaci test je asi taky ze par psychotestov ktore prejde kazdy pokial nema chut vrazdit, fyzicke testy ktore by bezproblemov zvladol kazdy clovek ktory na telesnej na na strednej neprepadol.
Ich dalsie skolenie je len zbrojny pas, par zakonov, paragrafov, ako vypisat zapisnicu a hotovo.
To chces aby takyto ludia robili razie ? Co keby prisli do toho baru, sedel by si tam nejaky typek co predava drogy ( co vobec nie je nerealne na dnesnych diskotekach ), temu by preplo, nechcel by ist do basy a zacal by sa tam ohanat nejakym KVEROM co zase nie je uplne nerealne, a co potom ? Radovy policajt na taketo nieco vobec nie je skoleny.
A bol by aj sprosty keby take nieco robil za par korun. Takisto na diskotekach je dost podgurazenych dilinov, viem si predstavit ten respekt pred radovim policajtom.
A navyse to ze sa siri aky su nasilni, je pre nich len dobre, malokto si do nich zacne. Lenze oni maju prisne predpisy. Musia konat presne tak ako su vycviceny, ked nikdo zacne pchat ruky do bundy napriklad hned ho mozu zlozit...
Ked su ludia kludny , robia setko co im kazu, nic sa im nestane.
Hej vieme o tých psychotestoch svoje po tom ako tu na horehroní pred rokom či kedy vraždili tí kukláči...fakt príma chalani určite
lenze oni to robili pre cashe a nie preto ze im preplo. chapes ten rozdiel?
psychotesty su na zistenie pravdepodobnosti toho prepnutia .
kuklacov s principu nemam rad. ale niesu to tupy kokoti ako bezny zabiacikovia a ropusky a to ocenujem