Zdravím nejaký kulturista alebo ten kto sa vyzná v proteínoch a vedel by mi poradiť nejaký z tých kvalitnejších + aká chuť vás oslovila. Po prípade s čim skombinovať .
Ďakujem vopred
Tiež odporúčam produkty od Stillmass. Majú perfektný pomer cena-kvalita, snáď najlepší na trhu. Kupujem si tam proteín EXCELENT WHEY PROTEIN 2 INSTANT(perfektná chuť a rozpustnosť) aj gainer od nich (tiež perfektná chuť, ale trochu pení).
Samozrejme, aj iné známe proteíny povedzme od amerických značiek sú kvalitné, ale neviem, či to stojí za tú vyššiu cenu. Prírastok na váhe vďaka Stillmassu a tiež dobrej strave som zaznamenal, takže efektivita tam je
O kvalite toho obchodu a produktov koniec koncov hovorí 100% hodnotenie na heuréke
Ja som im inac aj celkom slusnu reklamu urobil, dost vela ludi odtial zacalo brat, ked sa ma pytali odkial kupujem veci : ) dobre veci treba podporit a nie protein.sk predrazeny a proteiny za 50 - 60e si chlapci kupuju a neovladaju ani zaklady spravneho stravovania, ja si myslim, ze tie protaky zo stillmassu musia beznemu smrtelnikovi stacit, pokial nejde niekto profi
z tohto obchodu úplne najlepšia cena, aj keď nie vždy majú väčší výber príchutí. Mala som bielu čokoladu-kokos, čokoláda-malina a vanilka no stále sa vrátim k bielej čokoláde s kokosom, mňamka to je
vacsinou si ficim na tomto welnesse, » www.kompava.sk/p/proteinovy-ko... aj ked to ide do penazi niekedy a vtedy si kupujme nejaku lacnejsiu variantu ale ten cokoladovy welness mi este iny protein chutovo neprekonal
Ja tiež by som chcela skúsiť ryžový proteín , zatial mám skusenosti s nu3tion dobre chutil rozpustnosť je taká ako je popísany v tejto recenzii » treningy.eu/recenzia-protei...
Stillmas poznám kamoš si dávno objednával ... ale neviem ako chutil a pod .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» www.stillmass.eu/excelent-whey-p...
a ked chces nejaky co chuti fakt dobre tak tento
» www.protein.sk/e-43-100-whey-g...
Samozrejme, aj iné známe proteíny povedzme od amerických značiek sú kvalitné, ale neviem, či to stojí za tú vyššiu cenu. Prírastok na váhe vďaka Stillmassu a tiež dobrej strave som zaznamenal, takže efektivita tam je
O kvalite toho obchodu a produktov koniec koncov hovorí 100% hodnotenie na heuréke
+ nocny k tomu
Ja som im inac aj celkom slusnu reklamu urobil, dost vela ludi odtial zacalo brat, ked sa ma pytali odkial kupujem veci : ) dobre veci treba podporit a nie protein.sk predrazeny a proteiny za 50 - 60e si chlapci kupuju a neovladaju ani zaklady spravneho stravovania, ja si myslim, ze tie protaky zo stillmassu musia beznemu smrtelnikovi stacit, pokial nejde niekto profi
z tohto obchodu úplne najlepšia cena, aj keď nie vždy majú väčší výber príchutí. Mala som bielu čokoladu-kokos, čokoláda-malina a vanilka no stále sa vrátim k bielej čokoláde s kokosom, mňamka to je
» www.nu3tion.com/srvatkovy-prote...
Idem si ich už dlhšie, pamätám ešte keď začínali