Ahojte! Poznám mladšiu kamarátku, ktorá približne od 11 alebo 12 cvičí s vlastnou váhou. Teraz má 14 rokov. Chce zažať cvičiť s činkami. No vravela som jej, že sa obávam že to nie je bezpečné. Obdivuje ženy a mužov so svalmi. Nemá ani menštruáciu a stále
@zdasati u teba vždy vidím pesimistický nádych komentu @nkxoany existujú aj mladší kulturisti než by bola ona takže why not? Ja som videl 6 ročného nabuchaného chalana a 12 ročnú spieračku (ale to bola ASI ruska takže to mi není divné ... a ty ako kamarátka by si mala byť podpora a keď už vážne myslíš na jej dobro tak by si nemala sa pýtať ľudí na birdz ale strýčka google
Nie je to zdravé určite nie vo vývine čítal som o tom dosť článkov a proste cvičenie s činkamy v takom mladom veku určite nemá pozitívny vplyv ešte s vlastnov váhou to sa dá ale činky nie
Bez trenera určite nie predsa je to dievča je vo vývine čo môže sposobit zastavenie rastu ale pokial sa tak rozhodla nevydím problem hlavne až je to technicky spravne a neničí si klby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@nkxoany existujú aj mladší kulturisti než by bola ona takže why not? Ja som videl 6 ročného nabuchaného chalana a 12 ročnú spieračku (ale to bola ASI ruska takže to mi není divné ... a ty ako kamarátka by si mala byť podpora a keď už vážne myslíš na jej dobro tak by si nemala sa pýtať ľudí na birdz ale strýčka google
a on?