Poskytujem rady, informacie ohladom nadpisu. Venujem sa kulturistike a poskytujem rady, info co sa tyka nazvu temy, len seriozne. Budem rad ked pribudnu vase nazory, skusenosti s tymto sportom
nie 15 rocny chalan ale reprezentant Slovenska Perička, chlapci zlatý. a ešte nečo len tak pre zaujímavost nemám 15 ale 25 ..na internet nedavam pravdive udaje
mna by zaujimalo jedno, videl som asi 2och ludi cvicit miesto rukavic s takym niecim co vyzera na styl celulozovej izolacie, co to je? k nicomu inemu to neviem prirovnat ale cinka sa s tym vobec neklze, ovela lepsie ako rukavice.
postav sa na sirku ramien. cinku uchop na sirku ramien. chrbat vzpriameny prirodzene vystrety, lakte ostavaju vystrete cely cas, ramena mierne vzad, lopatky k sebe, kolena takmer prepnute (pri posilnovani najma sedacich svalov a hamstringov) ked su hamstirngy poskracovane mierne pokrcit kolena, cim vacmi kolena pokrcis tym sa meni zameranie cviku, pred opakovanim nadychnut, do predklonu dolu, pohyb cez bedrovy klb, pohlad stale vpred,cinku ved pri tele, ... nechce sa mi to vsetko vypisovat, ked to nevies daj si do google.
@adiavy som to chcel pocut tvojimy slovami tvoj nazor na spravny powerliftersky mrtvy tah ale ako vidím nedá sa stebou baviť na úrovni preto si myslím že vieš o kulturistike minimum
@bress to teda neviem da sa to spravit z molitanuz madracov alebo tak neviem fakt kde to dostať možno v nejakom čalunictve určite nejaké odrezky ti dajú aj gratis
len aby si vedel poloha ramien ma byt za činkou , spodok chrbta vystrenú vrch miesne zagulatený )vziadnom prípade nie lopatky spolu) cinka sa má tahať co najblissie k holeniam
ja by som sa spytala na nejaké cviky - brucho, stehná boky čo by si radil.. chcem aj z váhy zhodiť čo vravíš na upravenie stravy ? (moc to asi nemam kedy dodržiavať, len tak decentne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Co odporucás pri rysovaní aku stravu?
Popišeš my správnu techniku mrtveho tahu ?
Ak natoto budeš vediet odpovedat mas moj obdiv
a neodpovedal si kolko mas odcvicene. Nie som tvoj bracho.
Klasicku činkus tym dvýham len niekedy
Mám prsten na ruke tak sa mi obcas z neho spravy odtlak
@Adiavy popišeš mi ten mrtvy tah ? poloha ,pliec,zagulatenie chrbtu atd