Je tu niekto kto studuje kulturológiu??? chchela by som sa dozvediet viac o tomot odbore..co zahrna studium,...ci je to velmi narocne ...a tiez ci naozaj beru do nity bez prijimaciek tak ako to je na stranek..ci ma stym niekto skusenosti..dakujem velmi by
Ja poznam osobu, co to studuje a sama o tomto odbore uvazujem A neviem o tom vela, ale predpokladam, ze narocne to nie je... a ucis sa tam napr. dejiny roznych druhov umenia - o filme, divadle, hudbe atd. A plno dalsich predmetov...
tak ju na nete tazko najdes Ale viem ti povedat, ze predmety maju o filme, divadle, historii divadla, nieco asi zo vseobecnych dejin, viem, ze kazdy tyzden musi pisat nejaky referat- o umeleckom zazitku Tak nas tryzni obcas radiom Devin . A teraz mali sami urobit taky klip, ci co to. Akoze relacie nejake- nahrat to, zostrihat, ako v TV. A oni mali ucinkovat. A povinny cudzi jazyk. A maju aj hudobnu, na ktorej robia ti-ti-taa-taa .A musia chodit na nejake zvlastne "umelecke" koncerty alebo vystavy a tak.
to: titusik...dakujem za info a prosim nemohla by si sa jej spytat ci robila ksuksy alebo ci ju prjali bez prijimaciek a ak robila ake boli...dakujem pekne
moja byvala spoluziacka to studuje druhy rocnik v Ba a uvazu nad zmenou, nebavi ju to velmi, je tam otrasny pristup pedagogov a aj uplatnenie do buducna ju asi moc nenadchyna..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov