v oktobri mam sakura shotokan karate klub v kušiciach sutaž v kumite a ja len že ak chodite na karate pripadne podobný bojoví špor tak že čo ste skusili na sutaži a fungovalo to (nejaku fintu)
hm, finty, ja som na karate chodil a proste neviem nesnažil by som sa niake finty ani nič, rob to čo ťa učili, zbytočne nevymýšlaj proste keď máš možnosť zasiahni aby si získal body, keď na teba útočia musíš sa ubrániť a otočiť to tak aby si sa dostal do útoku, proste rob to čo ťa naučili a rob to s chladnou hlavou a ešte neurob zakázaný kop alebo niečo aby sa ti zbytočne body neodrátali a pod. neviem čo si chcel viac počuť ale myslím že sa moc nad tým zamýšlaš a máš z toho zbytočné obavy
dodesko ja nemám obaví ja len ja len že všetci robia nejake finti narriklad že daju tri krat kop a k tedi daju dvakrat uder a tak dajak albo proste ....
@patrik776699 viem že už maš po kumite, trocha neskoro som sa ozval, ale hlavne nekop stále tou istou nohou, napr. striedaj lava, lava poriadna pecka pravou........... viem o čom hovorim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
To sa nevolaju fitny ale kombinácie , a to je dosť v piči ked nevieš kombinácie