Práve som kúpil cez eshop nemenový produkt za nie najmenšiu čiastku. Má ju v ponuke len jeden eshop a tesne pred objednávkou sa im produkt vypredal tak mi nešiel objednať. Nato som išiel na mobil a na nom mi ukázalo, že je produkt na sklade. Samozrejme so
ked si tam volal a povedali nie, tak naco si to objednaval a platil? mal si si dat na phone refresh a ked jednoducho tovar nemaju, tak ti vratia peniaze
ťažko povedať uvidíme ako pochodíš, no oni sa budú v systéme domáhať že s tebou viedli telefonát a ubezpečili ťa že sa to nedá čiže jeden bod k dobru pre nich zatial, ale ešte nič nie je stratené
@melancholik pravdepodobne nevedia ze som volal kedze som volal z ineho cisla ake som uviedol na objednavke no hádam sa podarí budem argumentovať koľko sa bude dať
milujem ľudí čo sa chcú silou mocou dožadovať svojho práva, aj pri takýchto blbostiach. Veď keď ten tovar raz nie je, tak ako ti ho majú dodať? Veď by boli radi keby je a predajú ho. Človek sa pomýli ako napr. Alza teraz s tými iPhonmi čo domotali ceny a ľudia by sa hneď išli súdiť, lebo oni sú neomylní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ked si tam volal a povedali nie, tak naco si to objednaval a platil? mal si si dat na phone refresh a ked jednoducho tovar nemaju, tak ti vratia peniaze