Ahojte, rada by som keby mi poradil clovek, co sa do toho vyzna aspon trosicka viac ako ja, tzn aspon trochu, aky ntb by so msi mala kupit ked uz sa teda chystam. Samozrejme, nejake tie parametre...
Keďže chceš menší tak na to ti stačí aj netbook ... Nápriklad Acery / Asusy aspire one 2GB ramkov (ak má 1GB , zišlo by sa dokúpiť) , 250GB hardiskom , dvojjadrovím procesorom Intel Atom (kedže iné ani netbooky nemajú), grafickú NVidia ION alebo Intel HD Graphics - ... (neber s Intel GMA 950 , Intel GMA 3150 - sú to ešte vätšie nevýkoné sračky, ) ... p.s výjde ťa to okolo 300€
na hento, co si popisala, ti staci v podstate cokolvek. ak chces maly, ten netbook bude idealny, no Acer ani Asus URCITE NIE. HP, Lenovo, Sony, Toshiba, Packard Bell,... hocico, len nie Asus a Acer.
(do vacsiny notebookov, vratane mini-notebookov(netbookov) dnes trepu aspon 2GB RAM a 320GB HDD, procesory ako kde, no vyhliadnut si radsej nieco s dvojjadrom, vykonnejsia grafika je pri tvojom popise potrieb tak na dve veci, pri integrovanej usetris peniaze a uplne ti bude stacit).
Známy má 5 ročný Acer a stále funguje .... Tak neviem, čo majú všetci proti Aceru.... A kamarát si kúpil nejaký Acer Aspire One a nemá s ním žiaden problém, žiadne prehrievanie, nič ....
@frez hmmm tboj koment mi celkom momohol aspon teda s paramentrami ktore by som mala vyhladavt a tak... veru aj ja som pocula na lenovo sam dobre veic takze asi pojdem tou cestou... vdaka tvoj koment je ten, ktroy som si predstavovala ze by tu mal byt
@poweredge velmi ti dakujme, tie konkretne priklady pomohli, moznoze si dokonca vezmem jeden z nich
rozhodne asus, aj ked neviem preco s nim maju ludia problem; uvediem ti priklad preco prave on, svojou sikovnostou som nechtiac poliala priatelovi NB sladkou vodou a cuduj sa svete, po rozobrati, vysuseni fenom, musim poklopat ale fici nadalej v pohode. A uz ho ma treti rok. Takze moje odporucanie znacka Asus. A na take veci ako ho ty potrebujes kupis ho za cca 300-400 eur
ja som si kupila acer aspire one d257-n57dqkk a pukal mi na nom zvuk, zatrhavali videa na youtube a filmy cez vlc alebo hocikedy len tak zavrcal, vypadaval zvuk na internetovom radiu a este som to naschval testovala tak, ze som to iste radio zapla simultanne aj na druhom notebooku (ibm lenovo) a na tom to nerobilo... a ked som sa pytala ludi, ake s nim maju skusenosti, tak mi dvaja ludia povedali, ze aj im praska zvuk... dalsi dvaja ho vychvalovali, ze maju dobre skusenosti a nic im to nerobilo, ale ja som sa osobne este nikdy nestretla s takymto pukanim, a dost mi to vadilo, tak som ho vratila a acer uz nikdy viac..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
(do vacsiny notebookov, vratane mini-notebookov(netbookov) dnes trepu aspon 2GB RAM a 320GB HDD, procesory ako kde, no vyhliadnut si radsej nieco s dvojjadrom, vykonnejsia grafika je pri tvojom popise potrieb tak na dve veci, pri integrovanej usetris peniaze a uplne ti bude stacit).
» www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
alebo toto
alebo keď šahneš do vrecka
@frez hmmm tboj koment mi celkom momohol aspon teda s paramentrami ktore by som mala vyhladavt a tak... veru aj ja som pocula na lenovo sam dobre veic takze asi pojdem tou cestou... vdaka tvoj koment je ten, ktroy som si predstavovala ze by tu mal byt
@poweredge velmi ti dakujme, tie konkretne priklady pomohli, moznoze si dokonca vezmem jeden z nich