oplatí sa isto viac než do Martina, je tam krajšie, tichšie a tak celkovo to tam podľa mňa lepšie vyzerá. mne sa páčia tie terasy so stromami a s ihriskom na beach volej služby no...hladom neumrieš wc tiež celkom ok, iba ti šatne majú už čo to za sebou. ale ak máš ešte nejaké otázky, kľudne sa pýtaj
Heeej podla mna to tiez lepsie vyzera jak na martinskom,ale martinsky je zas asi vacsi ten plavecky ako na vrutockom a celkovo aj viac miesta pre ludi,ale zas mne sa tiez viac paci vrutocke ako martinske,lebo prostredie a aj lokalita je lepsia ..Takisto je asi krajsie vizualne ako martinske..Neviem ci by sa niekto co nie kd z MT drbkal na bystričku D..takže oplatii
zima tam je! aspoň teda minulý rok bola vždy keď som sa tam chystala ale tak myslím, že ak nenáročný klient sa chce ísť v lete okúpať a schladiť tak v pohode to dokáže uspokojiť jeho potreby finančne to nejak náročné nie je, keď sa pýtaš či sa to oplatí...veď sa choď pozrieť, nejdeš to tam snáď kupovať, ale navštíviť
Tak nie je to ničím výnimočné kupko je tam tráva a bazén .. ak čakáš od kupka niečo viac tak vo vrútkach to nehľadaj ale ak ti stačí sa okúpať tak určite lepšie ako mt kupko
vdaka vsetkym
bola som, isla som trochu so strachom ale ostala som prijemne prekvapena, mam radsej take mensie prostredia, prislo mi to take rodinne...spokojnost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
bola som, isla som trochu so strachom ale ostala som prijemne prekvapena, mam radsej take mensie prostredia, prislo mi to take rodinne...spokojnost