Čuňovecké jazero je to zdroj pitnej vody čiže čistá voda , pekný deň pri jazere sa dá urobiť. Odporúčam tú hojdačku do vody vyskúšať ak teda prežila zimu
ja chodievam občas v lete na Zlaté Piesky, cez prazdniny je tam často hlava na hlave,ale inak fajn .... alebo kúpalisko Delfín, mno tam sa mi veľmi nepáčilo, samé betónové platňe, z ktorých sála teplo... ale ak ti nevadí nepohodlie pri ležaní na betóne, bazény sú tam celkom v poho
@rajzak ja viem, že je to hnus (najmä tuším 2008 to bola celkom sila, v meter vysokej vode sme sa kúpali v riasach a bahne , ale mám srdcový vzťah k Levárkam a okoliu
@fragile. Rosnička, seriously? malé narvané bazény obklopené rozpáleným betónovým chodníkom? hoci.. je možné, že v Bratislave sa nachádzajú aj väčšie hrôzy (ktoré ja, hejter kúpalísk, nikdy neuzriem
@astaroth27 Aky hate na ubohu Rosnicku xD No pokial viem, na Rosnicke maju fantasticke hranolky, nadherne zelene stromy a obrovske bazeny, kde sa da vysantit do zblaznenia. Teda, ak je moj pamatovy zaznam spred 16 rokov, kedy som tam bol naposledy, korektny xD
@fragile. mne je až ľúto kaziť ti tento zidealizovaný obraz Rosničky, živý iba v tvojej mysli ..ale nemôžem nespomenúť ešte roje mŕtveho hmyzu, povaľujúce sa na hladine každej z vodných plôch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a zlate su fajn, mali sme dnes aj miesto kde tak 100m okolo nas nikto nebol... ale to vstupne, to ma uz nikdy nikto nedonuti zaplatit
@fragile. Rosnička, seriously? malé narvané bazény obklopené rozpáleným betónovým chodníkom? hoci.. je možné, že v Bratislave sa nachádzajú aj väčšie hrôzy (ktoré ja, hejter kúpalísk, nikdy neuzriem
a super kúpalisko nepoznám.