Ak by tu krv vyčistili poriadne ale nie robim si prdel ....podla toho ze za aku cenu a aka nasilna smrt.. v dome v ktorom bol niekto zavrety az zomrel na vyhladovanie urcite nie...neviem to vysvetlit..proste ak by dotycny zomieral dlhou a bolestivou smrtou takurcite nie...
neviem, ale asi nie... ale tk napríklad u nás v susedstve zavraždili jedného uja a podpálili hned na to dom, a tak ho zbúrali a predalo sa to ako pozemok.. kúpil ho taký mladý pár, ale ako sa dozvedeli že jeho tam vlastne zavraždili, okamžite to predali x) neviem ale tak keď to bol len pozemok už len, bez toho domu kde ho zavraždili, myslím že by mi to nejak nevadilo na ich mieste..
podľa toho, aká súrna by bola tá kúpa, či by boli v ponuke aj iné byty/domy, aké výhody/nevýhody by to malo oproti nim .. ale ak by to bol nejaký prekrásny byt, a vedela by som, že už taký tak skoro asi nenájdem (možno ak by tam aj bola dobrá cena), tak by ma to asi neodradilo..
Mne nejde do hlavy jedna vec. Tak povedzme že v niektorom z tých domov bude strašiť. No a keď ten dom zbúrajú, tak tam akože strašiť prestane ? Zostane z toho pozemok, narastú tam stromy a ten duch to opustí, lebo tam nie je ten dom ?
Ale celkovo keď si to zoberiem, to by muselo strašiť všade, toľko všelijakých násilných smrtí....
@puco90 ved toto je to neprebadane a fanatikov je vela...a aj ked tomu neverim neriskoval by som...plus mozog po takej informacii moze vytvarat dojem ,ze fakt take nieco existuje...
odradilo by ma to... neviem, mám pred takými vecami rešpekt, pred pár rokmi zomrela moja suseda, čo bývala vo vedlajšom byte a vždy, keď som sa na chodbe pozrela na stenu, ktorú sme mali spoločnú ma až mrazilo a prvé dni som sa bála byť sama doma asi som čudná....
a kamarátka mojej mamy si kúpila byt ešte niekedy v 90-tych rokoch a až po pár rokoch, ako tam bývala, sa od susedov dozvedela, že v tom byte sa vo vani utopil jeden starý pán a bol v tej vani 2 týždne, až potom zacítili zápach... a samozrejme, ona tú vaňu normálne dovtedy využívala
@aguri500 ako ani ja by som to nekúpil, aj keď na to neverím, predsa som len človek a psychika môže zohrať svoju rolu pri hocičom, hoci aj v podvedomí.
No ale keď sa na to pozriem fakt racionálne, tak sa to prieči zdravému rozumu a nemôžem tomu veriť.
ale napr. naši známy si postavili dom, dali tam všetko čo v dome môže byť, celkovo ich to vyšlo takmer na milón eur a majú problémy že sa im tam pravidle dejú divné veci, posúvajú sa im veci, počuť hluk z izieb aj keď tam nikto neni a pod. na pozemku vedla zomrel pred pár rokmi ukrajinský robotník divnou smrťou, nevie sa či ho niekto zabil. a ešte tam nebývajú ani sa tam nechcú nasťahovať. takže si myslím že niečo na tom môže byť a aj v rodine sme mali podobné skúsenosti to už som tu pár krát písal ale nemyslím si že je pravidlo že v každom dome kde niekto násilne zomrel musí strašiť. preto by som to využil keby to bola výhodná kúpa
@picasso ale celkovo, tých násilných smrtí tu na svete bolo toľko, že by muselo strašiť všade, hoci by sme pripustili, že na 1000 zavraždených pripadá 1 strašenie.
@puco90 veď to, človek si nikdy nemôže byť istý či niekde nebude strašiť, hlavne ak kupuje starý dom alebo pozemok na ktorom v minulosti stáli domy. podla mňa je to 1 prípad z 1000 kde na pozemku kde zabili človeka fakt straší
ak by bo za rozumnú cenu a páčil by sa mi tak áno. A pre istotu by som hneď zavolal miestneho kňaza, nech mi ho príde posvätiť, poriadne vykropiť svätenou vodou a vydymiť kadidlom.
s tymi mojimi enigmami čo čitam by som radšej zomrela a zhnila u rodičov doma ako šla do takeho domu kde by podľa mňa podľa šetkeho strašilo a boli by tam duchovia
nekúpila by som si ho, kvôli zlému pocitu, že tu na tejto dlážke niekto ležal keď lapal po dychu... viem, že by som oka nezažmúrila v takom byte/dome
a teraz k tým vašim rečiam ohľadom strašenia a duchov... na to, aby v dome ,,strašilo", nemusí niekto prísť o život.. ale to by bolo na dlhú debatu a ľuďom, čo fičia na jeblých filmoch o duchoch to normálny pozemšťan nevysvetlí
určite nie. len človek sa o takých veciach normálne predtým nedozvie - resp. často sa dozvie až keď už tam má bývať...alebo sa ich nedozvie vôbec. čo ja viem čo sa stalo v tejto miestnosti kde teraz sedím dajme tomu pred 15 rokmi?
Nie, také miesto má proste zlú energiu a nemyslím si, že by sa mi tam dobre žilo. Asi by som sa bála pozreť do škár, či v nich neostali nejaké pozostatky...
Ak by som sa tam nasťahovala, musela by to byť skutočne krajná situácia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
mal si tu otazku polozit tak, ci by nas tento fakt odradil/neodradil od kupy domu alebo bytu
neviem co si mam mysliet o tych veciach cize radsej by som neriskoval...
Ale celkovo keď si to zoberiem, to by muselo strašiť všade, toľko všelijakých násilných smrtí....
a kamarátka mojej mamy si kúpila byt ešte niekedy v 90-tych rokoch a až po pár rokoch, ako tam bývala, sa od susedov dozvedela, že v tom byte sa vo vani utopil jeden starý pán a bol v tej vani 2 týždne, až potom zacítili zápach... a samozrejme, ona tú vaňu normálne dovtedy využívala
No ale keď sa na to pozriem fakt racionálne, tak sa to prieči zdravému rozumu a nemôžem tomu veriť.
Možno by ti stačil aj byt. V devinskej novej vsi je jeden taky už rok neobývaný
serem vas, som strachopud
Ale keby s tym mal problem priatel, tak by som to respektoval.
a teraz k tým vašim rečiam ohľadom strašenia a duchov... na to, aby v dome ,,strašilo", nemusí niekto prísť o život.. ale to by bolo na dlhú debatu a ľuďom, čo fičia na jeblých filmoch o duchoch to normálny pozemšťan nevysvetlí
Ak by som sa tam nasťahovala, musela by to byť skutočne krajná situácia.
fuj az ma mrazi.
brr.
ale mozno v hrozne krajnom pripade....