Môj posledny mobil je z bazáru, tusim aukro.cz Ale to je bazár, kde je to zabezpečene aj zmluvne a relatívne bezpecne. S tym pánom som si predtym pisala, telefonovala, mal desiatky pozitívnych hodnoteni od overenych uzivatelov... Prislo mi to seriózne, i ked som musela najskôr poslať peniaze. Ale vsetko bolo OK a dokonca ked som mala spočiatku s tym mobilom nejaký problem, tak bol velmi milý a nápomocný. Ten mobil mam doteraz a som spokojná.
No a raz som predávala ja batoh pre psa, tiež vsetko prebehlo v pohode
Jo a este mam kopu skusenosti s kupou a predajom knih cez databazeknih.cz - všetko naprosto perfektne skusenosti! Raz som si dokonca kúpila jednu knižku od pani, ktorá mi následne zaslala asi 40 eurovy poukaz na obchod s anglickymi knihami. Takže som k tomu dostala este aj tri uplne nove knihy podla vlastného výberu, ked sa to tak vezme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
No a raz som predávala ja batoh pre psa, tiež vsetko prebehlo v pohode
taktiez zrkadlovku ale to mi kamoska co sa vyzna do fotografovania pomahala zistit ci je dobra ked som kupoval od typka + nejake objektivy.
Skor som ale predaval, zvycajne cez bazos pripadne facebook -> tak som predal 2 multiefekty, kombo a 2 basgitary
celkovo mam skusenost dobru aj ako predajca aj ako kupujuci ale tak treba byt vzdy ostrazity no