moja baba si kupila taky ten tyčový mixer ide dodnes ale fajne veľa stál potom tie špeciálne vankúše čo vyzerajú jak huba na umývanie po roku ležania to tak aj vyzeralo
no myslím, že na to naletelo veľa ľudí, keďže tetina firma robí aj teleshopping okrem iného a darí sa jej až príliš dobre. ja odtiaľ mám kazetu komisára Rexa aj Rexa plyšového a tiež ten spievajúci strom... ale ten strom funguje až príliš dobre, náhodou... ale tak viem, že ten kosmodisk a pás doktora Lewina je blbosť a tiež tie kadejaké epilačné a iné somariny...
tu panvicu Vok si mama kupila a tie valceky na liceniee : no panvica sa hned zodrala a valceky ktore nemali vobec kvapkat ani prskat - tiekli takze pohoda oplati sa to super kvalita vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
môj ujo si ho kedysi dávno objednal a chrnát ho z toho bolel ešte viac, takže ho vrátil. viac o tom neviem
a strýko si raz kúpil ten gym niečo 2000... na čo robil reklamu Chuck Norris!!! sme po tom lozili ako po preliezačke, na nič iné to neslúžilo
Kupte si fantasticky noz z uslachtilej ocele len za (vymyslim si) 100 000 korun!
A k tomu dostanete este sadu dalsich 30 nozov, a to !!!UPLNE ZADARMO!!!
A pozor, to nie je vsetko, k tomu celemu dostanete este aj kvalitny stojan, taktiez UPLNE ZADARMO!
Akoze toto nema chybu.
e-shop este ano, ale to si starostlivo vyberiem aj sopu, aj produkt.