No napríklad mame som už ku dňu žien kúpil také veľké 2 dózy s krytom na koláče a zákusky o akom mi doma hovorila, že by ju potešil, no len sa bála to kúpiť, aby nevidel nikto, že kupuje nepotravinový (nepovolený) tovar. Tak ja som teda vyrazil do toho obchodu a kúpil jej ho.
nie a vlastne mi to ani nechýba nakupujem výhradne potraviny, veci pre mačku, kozmetiku a výživové doplnky. keď budem chcieť nejaké nové handry a boty na jar, tak si objednám z netu
@livre@11 no však ja viem dobre, že v marci (presnejšie 8.3). Toto aby som si nepamätal, tak to by už so mnou bolo zle. Pamätám si veľmi dobre dátumy, výročia, ten kto si na to potrpí, aby si pamätal udalosti a výročia, tak toho by som tešil týmto.
No a kúpil som, lebo tá akcia kedy to mali bola limitovaná a neskôr by ten tovar už nemali.
@livre@13 ďakujem, tak ja viac myslím na druhých ako na seba a vekom mám čoraz krajšie a srdečnejšie tie city k ženám alebo aj k žene Samozrejme najviac aj k tej svojej žene, keby tak už bola a mohol by som ju už mať a ľúbiť ju, lebo zatiaľ som nemal a dosť ma to aj trápi, že ani neviem či nájdem a budem mať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
No a kúpil som, lebo tá akcia kedy to mali bola limitovaná a neskôr by ten tovar už nemali.