No keď už vznikla táto téma, tak ja by som potrebovala zohnať na DVD-čku seriály Buffy, premožiteľka upírov, Ženy z rodu Gilmorovcov a O.C. Kalifornia. Ak by mi niekto vedel pomôcť budem veľmi,veľmi,veľmi vďačná.
no, budem naivna. nema niekto nasledujuce filmy? pismo do amerika, luna papa, kukushka, breakfest at tiffany s (1961). na oplatku viem poskytnut celkom slusne veci: Jarmusch, Lynch, Kim Ki-duk, Lars von Trier, Tarantino (vsetko vratane 4 rooms) a tak
vazke: mohla by si mi viac napisat o jarmushovi? dako sa mi vybavuje jeho tvar, daco som daavno citala, ale ta nepametam, napis mi ake filmy natocil dik, a inak, lyncha a tarantina tiez uznavam
no, vsetko v podstate najdes na www.imdb.com. Moze sa ti spajat s filmami ako broken flowers (mam pocit, ze teraz niekedy to slo aj v kinach) dead man, coffee & cigarettes, stranger than paradise, ghost dog, night on earth a tak.
ja zhanam napr.Sklene peklo,Bankok Hilton,Medzi nami dievcatami,Prci 1,2.,Zelena karta,50x a stale poprve a viele andere...kto ma,nech sa ozve,bitte...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Díky
kukushka bola pecka, raz som to mal pozicane z pozicovne...a odvtedy som o tom nepocul
český dabing, popr.anglický s čes.titulkami ankabe@atlas.sk