moj kamos ma 21.12. narodeniny a hned potom su vianoce mam mu teda kupit dva darceky ci jeden velky alebo dva velke alebo mu mam iba potriast rukou a dat pusinku .....chalani povedzte co z tych moznosti by vas potesilo najviac alebo pridajte aj vlastnu
po prvé: Neznášam, keď niekto spája 2 sviatky do jedného, takže keby išlo len o to, určite by som ja sama radšej dostala 2 menšie darčeky.
po druhé: Neviem, v akom ste vzťahu, ale darček k narodkám a vianočná SMS-ka by tiež mohli stačiť. Alebo poteší aj keď si vôbec spomenieš a úprimne mu k tým narodeninám zagratuluješ
Moj nazor na toto je z vlastnej skusenosti mala som dvoch kamaratov a jeden z nich mi dal 2 kg tazku bonbonieru a myslel si ze ked vazi 2 kg a stala 800 korun tak ma potesi viac ako ta io druheho kamarata. No lenze ten mi dal sice malu a nie prilis drahu bonbonierku ale tu moju najoblubenejsiu. Cize podla tohoto si myslim ze nezalezi na cene a velkosti ale o to aby ten clovek z toho vycitil ze si nanho myslela a rozmyslala co ho najviac potesi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
po druhé: Neviem, v akom ste vzťahu, ale darček k narodkám a vianočná SMS-ka by tiež mohli stačiť. Alebo poteší aj keď si vôbec spomenieš a úprimne mu k tým narodeninám zagratuluješ