@nietimekki ako keby to je iba na mp3 prehrávač, tak by to bolo naozaj zbytočné, ale ja môj využívam aj ako externý disk, takže takú veľkosť by som uvítal
nahratie mp z prehravaca do compu? nie nahodou naopak? a podla toho aku velku mas library a ako casto/kolko pesniciek si zvyknes vypocut, by som zvazoval bud classic alebo touch..
@nemo17@zamidari no len mal som iphone a nan sa vsetko davalo cez itunes, tak ze akym sposobom sa to tam vlastne kopiruje ? ci iba normálne ako ekd je nejake usb dnu ? alebo enbodaj to am v itunes nejaku moznost ?
@fakefake ked si zapojis ipod tak sa ti normalne zobrazi aj ako externy disk v "my computer" a mozes si tam kopirovat co chces. tak som to robil aspon ja pred niekolkymi rokmi ale nasiel som aj toto » support.apple.com/kb/ht1478...
hej nekupuj si ho. ja ho mám a mám tam milión vecí a nikdy som tam nemala viac ako 160gb, aj keď som si tam filmy narvala som ich nikdy nepozerala poriadne pretože ta to po chvíli omrzí na tom malom, a hudbu tiež uričte nebudeš tolko počúvať veď ja tam mám nejakych 5000+ skladieb a to je tak 60gb a to som možno aj blbosť povedala. Keď u iPod si kúp menší.
@fakefake@nemo17 aj iphone sa da pouzit ako externy hdd..staci ti obycajna free aplikacia z app storu isty cas som takto aj ja svoj ip pouzival ked som pri sebe nahodou nemal usb
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
...skusenosti
u mňa ešte zatiaľ žije, už dva roky a som s ním spokojná, len obšas mrzne, keď ho dávam nabíjať a pri mojej hudbe na GB nezáleží !
ja mám iPod nano 5 generácie
Len 160G je dosť veľa si myslím....
Keď len kúpiš o polovicu menší čo sa pamäte týka tak to dosť spraví na cene...
teraz neviem ci dokaze IPOD hladat aj v zlozkach ako SONY WALKMANy
(mam starsi SONY WALKMAN som s nim spokojny ale mala kapacita len 16GB...vlastne 14.9G