Nie nekupoval, ak ide o nové, nemaj strach, ale pri použitých ťažko povedať. Staršie by som si určite pred tým radšej pozrel.
A pozri bazos, alebo autobazar.eu, poprípade pozri na googli, lebo viem že frčí nejaká stránka ktorá sa zaoberá len predajom diskov, pneumatík a puklíc.
Nove disky su blato a na slovenske cesty nepouzitelne, za cenu novy zozenies luxusne jazdene disky alebo za menej penazi trosku skrknute ktorych ti nebude luto ked ich nechas v nejakej jame
ja mam z bazos.sk uz asi 4 tu sadu a vsetky boli Ok a nevysli ma viac ako 150eur
Cez net som kupoval aj elektróny, aj pneumatiky. Nepamätám už síce, čo z ktorého obchodu, ale nakupoval som v » www.az-pneu.sk/... a v » www.pneudom.sk . Obe bez problémov. Pneumatiky by som kupoval radšej vo väčších e-shopoch, aby to náhodou neboli nejaké dvojsezónne ležiaky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a co ti odporucim? bazos, kupimauto.sk...
A pozri bazos, alebo autobazar.eu, poprípade pozri na googli, lebo viem že frčí nejaká stránka ktorá sa zaoberá len predajom diskov, pneumatík a puklíc.
Nech dobre kúpiš
ja mam z bazos.sk uz asi 4 tu sadu a vsetky boli Ok a nevysli ma viac ako 150eur