nekupujú sa a nikdy ma ani nenapadlo si ju kúpiť.
Pochopím, keď niekto zaplatí za to aby mu niekto iný vypracoval bakalárku, aj keď je to hlúpe, ale kúpiť si skúšku? Načo by sa niekto taký trepal na vysokú, keď už beztak má viac peňazí ako rozumu...
Áno, kupujú sa tu vo veľkom.
A hej,občas, keby na to mám. Pretože môžeš excelovať,všetko vedieť a vyjebú ťa z niektorých skúšok tak či tak. Rektor dá limit a zrazu len kukáš jak jeden po druhom nespraví.......
@etelnair no vsak zaverecna praca pri ktorej vlastne obhajujes ci budes mat ten "titul" a vsetko a cely odbor to nevadi, ale ked si das spravit ale zaplatit skusku to je uplne najhorsie! to nevies take nieco jasne?........
tak na mojej fakulte urcite nie ...neviem si predstavit ze by sa niekto z tychto profakov dal podplatit, urcite nie to skor, tak ze prilepsit ak je to nejaky znamy..ale podplacat urcite nie
@etelnair no veď práve preto, že je viac, chápem, prečo si to ludia kupujú. Nemyslela som, že je to lepšie alebo podobne , len do toho treba vložiť reálne veľa času a úsilia, čo je veľa ľudí príliš lenivých urobiť. Na skúšku podľa mňa treba toho úsilia menej preto mi príde naprosto hlúpe skúšky si kupovať
Ja som to nemyslela v tom zmysle,že by to bolo lepšie. Len že nechápem zmysel kupovania si skúšok, ktorých je veľa a nie je tak ťažké ich na tri pokusy urobiť, pokiaľ nie je profesor naprostý kretén
Tak či tak mi príde hlúpe čokoľvek podobné si kúpiť. Aký má potom zmysel do tej školy chodiť, keď výsledne dotyčný nevie urobiť ani záverečnú prácu, ani skúšku.
Asi som sa zle vyjadrila, keď som zostala nepochopenou zástankyňou nákupu bakalárok
ja si neviem predstaviť, že by sa moji profesori dali podplatiť, ak by to niekto skúsil tak ho pravdepodobne dajú vyhodiť alebo ním budu pohŕdať ale určite mu nedajú skúšku... práve preto mám rád to miesto
Nepočul som o tom, že by sa na našich veľkých univerzitách brali úplatky......všade sa nájdu samozrejme aj čierne ovce ale len výnimočne...
a podľa mňa na niektorých školách to nie je ani za potreby ...hlavne tých súkromných typu manažment, právo ..nejdem konkrétne menovať... to sú také ľahké školy kde bývajú na skúškach testy s možnosťami a,b,c, a tam každý urobí skúšku, takže tam nie je ani, čo podplácať....
hlavne v ba je velmi popularne kupovanie skusok ale aj miesta na vs. moj nazor je taky ja by som peniaze nedala ale viem pochopit cloveka ktory si kupi skusku ktoru mu nedaju aj ked bude sa snazit a je jedno ze je to skuska ktoru nikdy nikde nebude potrebovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Pochopím, keď niekto zaplatí za to aby mu niekto iný vypracoval bakalárku, aj keď je to hlúpe, ale kúpiť si skúšku? Načo by sa niekto taký trepal na vysokú, keď už beztak má viac peňazí ako rozumu...
ubohost
nie
fúúúj
nie
A hej,občas, keby na to mám. Pretože môžeš excelovať,všetko vedieť a vyjebú ťa z niektorých skúšok tak či tak. Rektor dá limit a zrazu len kukáš jak jeden po druhom nespraví.......
Ja som to nemyslela v tom zmysle,že by to bolo lepšie. Len že nechápem zmysel kupovania si skúšok, ktorých je veľa a nie je tak ťažké ich na tri pokusy urobiť, pokiaľ nie je profesor naprostý kretén
Asi som sa zle vyjadrila, keď som zostala nepochopenou zástankyňou nákupu bakalárok
na pár iných fakultách by sa možno nejaký prípad našiel
človek platí za niečo, na čo nemá schopnosti a raz sa mu to vráti
nie, aj keby som ich mal
a podľa mňa na niektorých školách to nie je ani za potreby ...hlavne tých súkromných typu manažment, právo ..nejdem konkrétne menovať... to sú také ľahké školy kde bývajú na skúškach testy s možnosťami a,b,c, a tam každý urobí skúšku, takže tam nie je ani, čo podplácať....
A hanbila by som sa sama za seba.
...
nie
maximálne sme si nechávali robiť/robil som niekomu zadania na skúšky ale to je bežné