ak je dobre vybavena kniznica tak poziciavat. mam rada taku tu vonu knih z kniznice. maju dusu ale tak ked je nejaka kniha fakt dobra a chcem ju mat po ruke tak si ju kupim, to je jasne
aj jedno, aj druhé ma svoje výhody. Kebyže si musím kupovať každú knižku, ktorú chcem prečítať, skrachovala by som A zase v knižnici sa dajú zohnať knihy, ktoré dnes ťažko dostať v obchodoch, takže tak
a este jedno videla som v jdnom nemenovanom obhode (Tesco ) tak zaprasene knihy ze normalne som uz vibec nemala chut si ju kupit ale ked chodim do kniznice tak vidim ze teta sa o ne "stara"
Ako ktoré, v minuloti som čítala aj 5 kníh týždenne, väčšinu som si požičiavala, niečo aj kúpila.
Teraz nečítam takmer vôbec, akurát občas nejaké o psoch a tie si kúpim, ale ak som potrebovala niečo naštudovať do školy, tak som si nekúpila, radšej požičala
asi poziaciavat ale ja mam taku chorobu ze si musim vsetky kupit..uz ich mam doma neuveritelne vela, na stovky...a bohuzial medzi nimi aj take co sa mi nepacili----tie by som najradsej vratila do kniznice, bohuzial su kupene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Teraz nečítam takmer vôbec, akurát občas nejaké o psoch a tie si kúpim, ale ak som potrebovala niečo naštudovať do školy, tak som si nekúpila, radšej požičala