hehe som v Prievidzi, dojdi do Prievidze, tam sa stretneme a kupim ti deli to je jednu aku prichut, proste si vyberies jednu .... a potom ju kupim a poviem ti nech sa paci
ja som to tiež nevidel a nehanbím sa. ani dallas som nevidel a tiež sa nehanbím. len erotický klub s týmto názvom a aj to mi hneď zakryla pestúnka oči.
@54 konematogaficky mozno, kinematograficky tazko ja si to raz pozriem, len som doteraz uprednostnoval trocha ine filmy. ale pozriem si to, aby mi nahodou nieco neuslo
prijmite moje verejné ospravedlnenie č.2 dnes, mám okolo seba chaos. však viete komu čo píšem nie? ste voľakí telepati
tie malé zvery neodporúčam. po tom, ako som na to namaniačila pol školy, rodiny, okolia a každý na mňa nadával, už tú písenku nechcem ani vidieť a teraz na to chodí reKLAMa!!
(ok brata už bolia ústa, ako skonštatoval, ked práve prestal.)
No aj som sa čudoval, že brata ústa nebolia ... Tss, vyvodzovať záver, že boh ľúbi jeho na záklde predpokladu, že boh ľúbi malé koníky ... Veď už ten samotný predpoklad je vytvorený úplnou imagináciou ... To je pre zmenu prznenie rozumného uvažovania
@94 už som si aj jeho fotku narýchlo zohnal a vylepil na stenu. je to len taká nepodarená fotka z nejakej rodinnej oslavy, ale ak chceš, tak ju strhnem dole.
dík tikk za ponuku, ale ja radšej mladých svižných kocúrov. ehm, TVOJA fotka sa nepíše ako JEHO, ale ako t-v-o-j-a pokiaľ do mňa nebudeš hádzať šípky, tak je to ok fok.
tuny, v tej na gúd endžl či ako. akurát je to tam prespievané na mamičku, ktorá ma lúbi. ten malý prd ma chcel vytočiť a donútiť, aby som sa s nim zahrala karkasone, nerozmýšľal nad nelogikou. ale neprosto s tebou súhlasím!
@98 no chcel som aj tvoju, ale ty si príliš dobre strážiš súkromie a na žiadnej fotke ťa poriadne nevidieť. dokonca ani CIA nemá tvoju fotku, hľadal som v ich tajných archívoch.
hádajte čo mi bolo kúpené? neviete? há poviem vám: začína na p, končí na ň a medzi tým je rste. že k meninám to nakupovanie vyčerpáva, ked budem veľká najmem si na to slúžku
a viete čo je vrchol?? musím si ešte SAMA SEBE urobiť tortu : smiley:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
165 komentov
Tak sa správne papá deli ...
že sa na časti rozdelí ...
Tender nedostaneš, tie vyhrávajú len ľudia ako Široký a podobné protekčné kreatúry
pawlo, ale trčite vieš:
No darmo, to je realita
Jedine, že by si mala ozaj dobré známosti vo vláde
Ale potom by to už nebolo až tak potešujúce víťazstvo
Čo si z nového času?
A poslite poštou dam potom adresu
Lenivá si
A o koľko miliárd pôjde?
Zvykneš mávať chúťky na Elvisa?
a prosím nechytať ma za slovíčka
inak hrozí väzenie
kde nebude žiadna čokoládová tyčka.
No v mužskom väzení by sa aj také našlo ;-D
Shawshank redemption,
prison break
A kopa ďaľších, kde sú tieto inštutúcie skôr okrajovo ;-D
K tomu chytaniu za slovíčka ... To si neodpustím ...
Veď kde by bola bez toho sranda?
ách ty ftipálek. ale nesmej sa na môj účet, na som háklivá
No jednému ujovi dávali na silu čokoládové tyčinky, (aj keď len z bielej čokolády) tam, kam majú Shawshanksí väzni posielať svoje sťažnosti
No za nevidenie Dallasu sa hanbiť netreba, ale čo sa týka Shawshanku tak o tom by sa už dalo diskutovať
tsss, konematografický analfabet
ale inak ... kinematografický*
No veď v rámci srandy ...
No tak treba ... Fakt sa hodí vidieť
A inak ... Aké filmy?
A čože ti v tom bráni?
ale nie, predovsetkym nezavisle filmy s nizsimi rozpoctami, nie nejake hollywoodske trhaky.
Hej, predpokladal som ...
No také si ja väčšinou dávam len ako zákusky medzi tými "väčšími filmami" hehe
To je podobné ako vodník?
to len taka dobra rada do buducnosti
Takže to WC s revolučným splachovačom mám vrátiť späť do obchodu vravíš?
A som si myslel, že ti radosť spravím
Kam si zdrhla? Už stojíš uprostred víchrice a hľadáš tam veterníka?
spravím výnimku a nejaké tie hygienické zariadenia z času na čas prijmem.
Ja som tušil, že sa potešíš ...
Počkaj až uvidíš tie putujúcce exkrementy ...
Striedavo koníky, mravčeky, rybyčky a vtáčiky?
Veď to je super song
A kto koho honí?
akože ľudová tvorba
snažím sa ho prespievať elvisom (
Máš rád krívajúce exkrementy?
Radšej vykopíruj číslo príspevku
Ten s honičkou som nepísal ja
Rozmýšľam, že si hodím aj ja tie koníky do playlistu ...
tie malé zvery neodporúčam. po tom, ako som na to namaniačila pol školy, rodiny, okolia a každý na mňa nadával, už tú písenku nechcem ani vidieť a teraz na to chodí reKLAMa!!
(ok brata už bolia ústa, ako skonštatoval, ked práve prestal.)
V akej reklame to je?
No aj som sa čudoval, že brata ústa nebolia ... Tss, vyvodzovať záver, že boh ľúbi jeho na záklde predpokladu, že boh ľúbi malé koníky ... Veď už ten samotný predpoklad je vytvorený úplnou imagináciou ... To je pre zmenu prznenie rozumného uvažovania
tuny, v tej na gúd endžl či ako. akurát je to tam prespievané na mamičku, ktorá ma lúbi. ten malý prd ma chcel vytočiť a donútiť, aby som sa s nim zahrala karkasone, nerozmýšľal nad nelogikou. ale neprosto s tebou súhlasím!
Tí Amíci majú tak nabitý tím, to predtým myslím až tak nemávali, veľa ľudí na to sralo sa mi zdá ...
Plávanie jedným okom, basket na jeden a pol oka
chachááá, to bol nenápadný zámer, aby ma nikto nespoznával na ulici. som proste klasííííkk. ale poviem ti, že máš skoro také dlhé vlasy ako ja.
Keď nič nepíšete stačí aj štvrť oka
A čo ak by ťa niekto spoznal na ulici? By si sa bála, že by ti ublížil kvôli tvojim názorom?
A čo ak ti vypadávajú a už nemአžiadne ...
som telepat vieš tikk? ale ok fok, počkám do zajtra, napojím sa na teba a uvidím.
nuž chlapci, zatiaľ sa tu majte, city neskrývajte, ja idem nakupovať! zatiaľ pááá
Maj sa a opováž si kúpiť lodičky, alebo niečo podobné ...
hádajte čo mi bolo kúpené? neviete? há poviem vám: začína na p, končí na ň a medzi tým je rste. že k meninám to nakupovanie vyčerpáva, ked budem veľká najmem si na to slúžku
a viete čo je vrchol?? musím si ešte SAMA SEBE urobiť tortu : smiley:
ja som si tiež raz robil tortu.. aj zákusky vždy musím robiť ja. a nielen sebe, celej rodine!
rýchlo ma ľutujte
a trošku si sa sekol s gratuláciou, ale dík
Aha, nový objekt, prsteň som ešte verejne nekritizoval ...
Koľko stál ten prsteň?
pche tuny čo je na prsteni kritizovateľné? pýtaš sa na cenu preto, lebo si chceš šplhnúť a kúpiť mi drahší? (cvakala mamina)
Ja by som cvakal nožnicami toho, kto by chcel odo mňa prsteň
To som veľakrát počul ako malý ... Našťastie len od detí v škôlke ... Jedna z najsprostejších vecí, aké možno povedať dieťaťu ...
Apropo kto nechce vychovávať dieťa nech si ho nerobí ...
Ale to len tak mimochodom ...
cvakať a či kakať, také veci sú predmetom tajomstva. úspešne sa tvárim že neviem
tuny a čo máš proti prsteňom? rada by zvedavá duša moja bola oboznámená s faktom týmto.
@125
Všetko to od jedného diabla pochádza ...
No ide asi o to, že tá vec stojí kopu prachov a pritom nemá skutočný prínos, je úplne zbytočná ... Či je to prsteň alebo iný šperk ...
No to neznie zle ...
No čo, tak sa zabavím inak
No s tebou sme nemohli keď mi tikalok zdelil tú prevratnú info o nemožnej trojke
Spytuj! Zippy práve odišla a tikalk už sa niekde fláka
No aspoň jedna výhoda v tom načasovaní, že teraz nebudem sám
ee, teda tikalok som chcel povedať ...
Kde si?
Nieeee
Prečo by si musela ísť?
lebo eM ako mamina, chce ísť spať. nechápem že ona nemá prázdniny
Veď ty jej v tom spánku nebrániš ...
Piste si TSky.
krúz zlatko, ved mi tu normálne diskutujeme, neviem čo ti na tom vadí, názorom môže prispieť každý