Čo sa týka hudby, tak by to bolo zbytočné, lebo z daného albumu sa mi môže páčiť len polovica pesničiek... Film si pozriem len raz, čiže tiež by som dosť preplatila a potom by to len zavadzalo doma... Hry skoro vôbec nehrám...
@sandy114 zaujimave zmyslanie, takze ak vyuzijem tvoje sluzby len raz (napr. si kadernicka) tak ti nezaplatim a bude to OK? Nehovorim, ze si kupujem vzdy a vsetko, ale to naj si zakupim vzdy.
20-30€ za ozdobu na poličku na jedno použitie (ripnutie) je podla mňa moc. (nemám ani vežu, ani autorádio, nemám to kde prehrať, hudbu počúvam v mobile, pc)
Ďalšia vec je, že 80% albumov nezoženiem v tejto riti ani v kamennom obchode, ani cez internet a objednávať to zo zámoria sa mi fakt nechce...
ee nekupujem .... naco ked sa mi z CD paci len par pesniciek .... film stahujem a tie lepsie dam na prazdne DVD..... kupim len v pripade Vianoc, narodenin atd
@ta Tak ale keď sa ti nechce hľadať, netvár sa, ako keby sa nedali tie CD zohnať podstatne lacnejšie ako tebou spomínaných 20-30 eur (pri dobrom hľadaní máš za to aj tri albumy).
hej ale len preto aby som podporil oblubenych interpretov aj oni musia za nieco tu hudbu tvorit..ale tak su aj taki ktori tie prachy nezvladaju a uplne im z toho *ebe (Lady gaga, britney a spol) cd od nich je aj tak vhodne maximalne ako podlozka pod napoje...
Myslím si, že každý sprvny fanúšik nejakej kapely by mal mať aspoň 1 originálne cd. Inak to neni fanúšik. Kúpiť si cd znamená podľa mňa podporiť interpreta. A nejako som nepochopil tú úvahu, že raz si to pustím... Šak ja aj 20 krát nemám problém to počuť a to nehovorím o mp3-ke.
mám 2 originál CD HIM a ešte by som chcela zozbierať všetky, na pamiatku , veľa to pre mňa znamená, len si musím našetriť.. lebo pre mamu sú to hlúposti, že zato nemôžem míňať :/ ... ale taký dobrý pocit to je , že mám
len vybraných skupín, ktorým chcem tak zložiť úctu napr. THE BRIDGEHEADS, alebo Inekafe ale aj I.M.T. Smile. A keď raz bude nové cd od Blinku tak to rozhodne tiež budem mať originál
kupujem original ked už poznam dopredu čo na nom je, inak sťahujem všeličo možne, sťahovanie bude fungovať stale pretože najviac muziky sťahuju tí ktorí hudbu milujú a to sú prevažne hudobníci, takže nikdy nebudu bojkoty za zakaz.
kupujem si to, co sa mi echt paci a da sa to u nas zohnat...keby stalo kazde cd 15 eur, tak nemam nic z netu... Sice by som si mohol kupit kazdy mesiac 2 cd aj tak, a nesralo by ma to, ale nekupim si ich preto, lebo 3/4 tych penazi ide do vacku nejakemu kokotovi a nie interpretom, alebo do fondov na rozvoj kultury (ano, otvorene priznavam, ze by som si radsej kupil cd, z ktoreho ceny 5 eur pojde na fond, ktory kupuje talentovanym romskym detom husle, ako by som ich mal dat nejakej svini nenazranej).
svojmu ex som kúpila Nine Inch Nails na Vianoce, a čo sa týka kupovanie, tak občas si kúpim e-cdčko ( čo sa týky Pary,Billyho Barmana, Horkýže Slíže a pod.), inak mám celú diskografiu Horkýžov a mojím snov je zbierať platne.
a hlavne jazzové cd-čka si kupujem lebo niektoré sú aj nestiahnuteľné.
a hudbu mám aj posťahovanú, tým sa netajím, ale pri tom množstve by som sa asi nedoplatila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
len slovenské veci
Ale kebyže mám na to peniaze, tak mám doma originál diskografie mojich obľúbených interpretov.
Ďalšia vec je, že 80% albumov nezoženiem v tejto riti ani v kamennom obchode, ani cez internet a objednávať to zo zámoria sa mi fakt nechce...
sebe nie, načo. cdčko len zbytočne zaberá miesto. stačia mi mp3ky v pc/ajpode
a hlavne jazzové cd-čka si kupujem lebo niektoré sú aj nestiahnuteľné.
a hudbu mám aj posťahovanú, tým sa netajím, ale pri tom množstve by som sa asi nedoplatila...