niekedy hej ale to iba to ke dnieoc cem a nasi mi to necu kupit no samozrejme ak mam prachy minule som si tak kupila moju vysnivanu arafkatku fuksiovociernu
peniaze na oblecenie mi davaju rodicia, kedze v 15 si nedokazem zarobit tolko penazi aby som si mohla kupit kvalitne oblecenie.... a vobec sa za to nehanbim.... preto som aj nehlasovala...
Handry mi platí mama a nehanbím sa za to, prečo by som mala?! Však sú to handry, základná potreba, tie prachy, čo od nich dostanem len tak, mám na to, čo ja chcem.
väčšinou si kupujm za svoje...ale to je tak, že si našetrím prachy aj z toho čo mi dajú oni keď idem n nejakú akciu či von....takže vlastne je to spolovice stále aj za ich prachy...
ale lepsie by bolo sa vratit v case naspet a zit v tych casoch ked som penazenku nepotreboval,kedze som do nej nemal co dat....ono to malo svoje vyhody..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a keď idem s mamou tak platí ona alebo aspoň dačo doložím
pokým neskončím výšku ma budú pekne živiť rodičia a hotovo...
lebo oblečenie mi kupuje mama z jej peňazí, ale obuv si väčšinou kupujem zo svojich peňazí a taktiež aj elektroniku a veci k biku .
ked budem v dohladnej dobe pracovat alebo aj neskvor tak si zarobim a nebudu platit alebo napoli....ale kedze newpracujem tak platia rodicia...