snowboard-online.sk ... metalshop....funshirt...chillistyle...snowboard-zezula.cz.... , par krat sa mi stalo ze som dala omylom inu welkost..reklamovala som..a do 3dni mi to prislo vlastne ja si kupujem oblecenie skoro len z netu malo kedy sa mi paci nieco v obchodoch...lepsi vyber je online
okrem spodneho pradla snad vsetko. v normalnom obchode sa mi takmer nic nepaci. na webe je vacsi vyber. pred par dnami som na skusku kupil par veci priamo z ciny, dnes rano sa to dostalo do londyna, uvidim ci a kedy to dorazi ku mne. no a hlavne co mi na to povie colny urad
ja kompletne vsetko od techniky az po to spodne pradlo, z aukra uz nie, kvalitu mi nezarucia a tak mi kopec veci ostane v skrini. teraz najviac kupujem na selectafashion.com pre seba aj pre manzela je to lepsie v pripade vymeny tovaru ako cez aukcie na slovensku alebo z ciny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
to kupim na rohu v sekaci
..kvak..