Celkom ma zaujima, čo robite vy ak vam kurier prinesie domov tovar ........... stojite pred dverami (podpišete, zaplatite on vam da balik a ide het) ? Alebo ho pozvete dnu a všetko spravite tam ?
kurierske sluzby vyuzivam casto, ci v BA ci inde na SR a je to len o vymenno/platobnom styku, takze ziadne zbytocne natahovanie, cas je drahy ako pre mna tak aj pre kuriera...
dnu mám psa, ktorý neznáša poštárov a iných doručovateľov, takže dnu ho nepozývam a príde mi to aj zbytočné, lebo určite má veľa práce a potrebuje balík čo najskôr odovzdať aby čo najskôr doručil všetko čo má
majú veľa zákaziek, ani porozprávať sa s nimi nedá, a posledné dva roky košickí vyprchali niekam, chodia rôzni k nám, až z Bardejova, aspoň tá jedna nemenovaná spoločnosť, ktorú si pozývam na našu ulicu minimálne raz do roka
@bluepanter@zipporah a mam ešte jednu otazku .... može sa stať že mi zajtra zavola napr o 10:00 ... a ja mu poviem že som v škole doma budem až o 3tej ..... no a može mi povedať že vtedy bude v nejakom inom meste, že zasielku mi doruči nasledujuci deň ?
joj, nemaj o to obavy, ak ti zavolá, hneď sa s ním dohodni na normálnom čase, keď budeš doma, on príde vtedy a vtedy, najlepšie, ak si premyslíš viac možností, keby náhodou jemu nevyhovoval čas... takto je to lepšie, než keby prišiel sám od seba a ty nebudeš doma... ak by sa tak stalo, tiež sa nič nedeje, lebo ti nechá lístok v schránke alebo vycapí na bránu... kuriér, myslím, musí druhý raz navštíviť zákazníka, ak nebol úspešný
pojdes k nemu k auto a nezabudny sy zobrat aj nozik (na odbalenie balyka aby si skontroloval ci je tam vsetko)a ked tam nebude daco tak ho vrazis kurierovy du hrude so slovami nech sa to viac neopakuje!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ty si asi moc napichany z toho,že?
Väčšinnou ho ani nepreberám ja ale suseda...
Nemáš to preberať iba vtedy, ak je vonkajší obal poškodený.
očúvaj, ty keby si bol ten kurier, tak teba by som určite pozval dnu a riadne by som ťa pretiahol, lebo sa mi páčiš,
ale takého vypatlaného kokotka čo chodí teraz by som zrušil okamžite v tej firme, lebo robí ím len špatný dojem..........filip
už len preto, že ma rajcuje, keď ma niekto označí v diskusii