Hmpf, bol jeden prípad, keď som s jedným chlapčiskom odmietla chodiť a dať sa s ním dokopy, lebo sa mi nepozdával...
Asi mesiac vkuse sa mi vyhrážal, že na mňa zavolá políciu a písal mi hafóóó smsiek, že on si ma nájde a podreže ma a ešte ma pred tým znásilní a vezme si, čo mu patrí
Ja som nedávno dostal kopačky za to že som pre ňu vraj príliš skvelý , úžasný a neviem čo ... hovorila mi to vkuse ale aby ma kvôli tomu odkopla ? dosť úbohá výhovorka
poďľa mňa jej len zajebalo a našla si iného tak mi chcela nabaláchať také veci že ma ešte stále lubi ale bude to tak lepšie , myslela že to akože uverím. Keď mi počas vzťahu hovorila že som úžasný tak som to bral ako to že však ju to prejde, ale ju to neprešlo a nakoniec kôli tomu ma odkopla
A hádajte ! áno, na druhý deň ma už to bezo mňa nevedela vydržať Darmo, som taký úžasný že som jak droga, absťáky sa dostavili
kurióznejšie som vo vzťahu nič nezažil ešte, ja ju len obdivujem jak je naivná a čo za kokotov musela stretávať ak som pre ňu úžasný
Kedysi dávno som mal s kočkou dohodu,že ten kto sa bude chcieť rozísť kúpi fľašu slopanice.Tak jedného dňa prišla na rande s fľašou koňaku a ja som vedel čo to znamená.Tak sme ju spolu vyslopali,trochu sme sa poľúbili a zostali sme kamaráti.To bol taký milý rozchod a občas si naň spomeniem .
1:00 ráno, zrazu mi príde sms v znení "Prepáč, práve pijem, lebo ťa strašne ľúbim, ale radšej to ukončime, lebo to nemá zmysel."...Potešilo...aha, zabudla som dodať, že to bolo na MOJE NARODENINY....chlapec charakter,čo vám budem hovoriť
Ale idem si tak pekne v sobotu ráno do Košíc, ešte som vstal o piatej ráno, aby som bol pri nej čo najkôr a napolceste som sa stavil na pumpe , že dám si bagetu.... ked v tom kukám , že prišla smska.
Rozchádzam sa s tebou, snád mi to prepáčiš.
Ahoj
Som jej zavolal, ale ona mi to nezdvíhala a potom si zmenila číslo.
podľa mňa nie je nič horšie ako rozchod cez sms , telefón alebo chat...proste podľa mňa v takom prípade tam o lásku ani nešlo. alebo som zas len staromódna.
ale hej, stalo sa mi ze som bol moc dobry. vyhovorka jak mraky. sem tam potom este napisala, ale ked som jej spatne reprodukoval to co mi povedala, tak bola uz ticho.
Mala som 18 a rozišla som sa s chalanom (18) asi dosť kruto, ale nemohla som inak. Požiadal ma o ruku a myslel to vážne, bolo všetko, prsteň, romantika a vyznanie. A ako dohovoril a keď som si uvedomila, že to myslí vážne, usmiala som sa, obliekla, poďakovala, rozlúčila sa a videli sme potom už iba raz, keď som mu išla vysvetliť, že je koniec.
A moje kopačky ... hmmmm, na icq mi prišla správa "Ty to nepochopíš, ale už ma nebavíš." a hotovo teraz sa tomu smejem, ale vtedy som revala jak krava a ešte kvoli takému kktovi.
šlo to tak do stratena... najprv som si vypočul, že som "děvkař", potom aký som nepozorný a nevážiaci si vzťah celkom "všeobecne" vrámci jej "všeobecného" rétorického prejavu v divadle, potom mi celkom mimochodom oznámila, ako si niekoho našla na dajako feste (to bolo cca po troch mesiacoch)... a bolo mi jej ľúto
no podobne ako @malalu , ale ja som slusne naznacila, ze sa musime porozpravat , vazne porozpravat, lebo uz nevladzem znasat jeho nalady a obmedzovanie , a on dosiel s prstenom, kvetinami a spustil ziadost o ruku , ked ja som skoro simultanne povedala , ze to musime skoncit, mam ho rada natolko , aby sme sa dalej netahali za nos (a nie, nemala som dalsieho ani mi nedrbalo , ale skratka sme dospeli do momentu , ked sme si nerozumeli, on mi klamal a dal mi vybrat "naco ti je vysoka? Nestacim ti ja?" ) ... pripadne rozchod cez net o pol tretej rano .. fii na ten "s laskou" spominaju nasi ale potom sa uz rozchadzam ja .. a v duchu toho, ze ak som toho chlapa raz lubila, urobim to slusne .. do oci .. a so stipkou ohladov a dostojnosti .. to asi vysvetluje .. ze mimo mojho "pytaca" som s ex v kontakte a obcas ma volavaju do kina, na veceru , skratka dobre kamaratske vztahy a ked sme odburali nedorozumenia partnerstva, priatelstva s nimi su na nezaplatenie ..
a btw o jednom rozchode som sa so vsetkym pozadim (cize ina zena a ochladnutie) dozvedela z blogu userky na birdzi to je asi tiez kuriozne ale rokmi sme si vsetko vysvetlili a "u mne dobry"
keď mi chalan asi hodinu plakal do telefónu a prosil ma aby som sa s ním nerozchádzala a ja som hovorila iba "hm" "mhm" a "neviem čo ti mám na to povedať" cítila som sa vtedy riadne blbo, ako najbezcitnejšia sviňa, ale ja som sa fakt nezmohla na slovo
@depropex asi je to prostriedok ako sa citit menej blbo ale druha strana si asi neuvedomuje , ze "si pridobra" nie je natolko relevantny dovod, aby nam to rozchod ulahcilo ale hej, tusim aspon raz v zivote sa s tym stretne kazdy z nas
S mojou kamoškou sa raz rozišiel chalan týmto spôsobom: Boli sme von, zavolala mu, že kde sa nachádza no a on prišiel ku nám aj s nejakým dievčaťom. Ten chalan jej povedal, že s ňou nemôže už viac chodiť, pretože mu to zakázala jeho mamka. Potom povedal, že mu to môže dosvedčiť aj to dievča (ževraj to bola jeho sesternica) a keď jej to dopovedal, obrátil sa.. a o pár krokov ďalej sa začal s tou jeho "sesternicou" bozkávať. Nebolo to dvakrát príjemné..
hahá chalanisko mi dva a pol roka vypisuje, prezváňa etc... mysslel si že kôli nemu som si zmenila číslo (mama zrušila paušál a aj tak som rpešla na o2) a sa nám nominuje domov každú chvílu...,.
a to mňa ani nepozná pomaly... a uvažujem dáky čas že mu oznámim čo ja viem že som lezba alebo čo *-* aby hot o chudáka chalana už prešlo
@depropex no to ano .. a v tu chvilu som aj ja premyslala, ci som sa pomiatla ja alebo on ale casom viem, ze len nevedel co mi povedat , lebo su prekazky a chyby .. ktore nevieme pomenovat
raz mi tak vola, kecame, kecame, nastalo ticho ako v kazdom telefonate ked sa caka kto zacne novu temu a z neho vypadlo "evi, vyspal som sa s palinom" a bolo po teme
mala som 12 ( ) všetko bolo super a chlapec mi po vianociach prestal odpisovať, dvíhať telefón a raz mi napísal že "takýto vzťah nezvládam...všetko furt len ja" pravdaže za tým bolo iné dievča a keď sme sa stretli v škole začal po mne a kamoškách zjapať na celú chodbu že "jebem váááááás!!!" teraz sa na tom smejem
Nie je to síce úplne k téme, ale spomenula som si, ako odvrhnutý kamarát ukazoval veľmi empatickej, citlivej, chápavej atď spolužiačke SMSku, ktorou sa s ním rozišla priateľka, a spolužiačka ako prvé zahlásila, že dievča má otrasnú gramatiku
ja som sa rozviedol tak s priatelkou ze som v taxiku ja,a uz teraz moja byvala,a kamarat, ja som sedel v taxiku v predu,a oni dvaja v zadu,ked mi medzi tym taxikar povie ze henti dvaja sa velmi lubia,ja pozeram ze coooo nechapem,sak ti tvoji kamarati...obzrem sa dozadu a a kamarat tam vykusuje frajerku DDuz teraz je mi to smiesne,a oni ožraty kuknuu na mna prepac mi to nechceli DDDD
no so mnou sa rozisiel raz jeden z dovodu, ze sa mu paci moja matka dodnes neviem ci to bola pravda alebo uz bol zo mna zufaly a nic lepsie na rozchod nemal vtedy som skoro skolabovala,ale teraz mi je to uz vtipne.kedysi mi to aj trapne prislo ale tak co narobim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
A tá posledná sa ma dosť kokotným spôsobom snažila presvedčiť ž e si píšem s jej kamarátkou O_o
Katuska Simkova
ááááááááááááááááááááááááááááááááijopk
nnnnnnadááááááááááááááááááááááf :F
haha
to je ake vťipné
_D
chichi
adooooooooo?
Andrej Nesládek
nacisto ti drbe takto zrana ci co?
Katuska Simkova
ja ja ja ti to nemozem povedattttt
sak ma das ujebat
to ti nepoviem
ZRANA SAJL. JE...2020 :d presne
-.D
Andrej Nesládek
omfg
Katuska Simkova
hehehe
LUBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM Tááááááááááááááááááááááááá
Andrej Nesládek
no co je more?
Katuska Simkova
a ves awko mod ms
hrhehe
ale nie ot ot nebolo
Andrej Nesládek
jaj tak
Katuska Simkova
mne
ti pica nie
nepis mu to
Andrej Nesládek
a co nieco si brala, c sa len troska popijalo ci co?
Katuska Simkova
kacenaa
jezsi simona
nie
nmie
simanie
kata
pici jebeti
pockaj
Andrej Nesládek
omfg prestan robit zo mna kokota kym nechytim nervy
Katuska Simkova
ado
:d
tu je kacena ni kamoska
cooooooooooooooooo ?
do pici
a co -
TY MOZES HULIT AKO KKT
KAZDUUUIII DEN
JA SAN
Andrej Nesládek
Tu je adlof hitler starši do piči
Katuska Simkova
NEMOUZIEM NAJEBVAT
???
NAJEBAT
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AHA
PARADA
Andrej Nesládek
a ja ti nieco hovorim ze sa nemozes najebavat ci co?
Katuska Simkova
VESCO ANO NECELA OSM TI TO POVEDAT
ALE VADI MI TO ZE VKUSE HULIS
TRIEZVA BY OSM TI TO NEPOVEDALA
ALE TAK PROSTE
MENOZES TO OBMEDZIT???????????ô
Andrej Nesládek
mhm
Katuska Simkova
??
aha
fajn
fajn
Andrej Nesládek
a zda sa ti ze hulim kazdy den? ci?
Katuska Simkova
no a co.. tak chlascem a co.. HEJJ ZDA SA MI TO
A DNES SOM SA DOZVEDELA ZE FETUJES??JE TO PRAVDA
???
ANO NIE
FETUS?
FETUJES
??
Andrej Nesládek
hej
Myslím že táto debata bola kuriózna až dosť každopádne, toto bol koniec našej komunikácie.
Na dva dni.
Potom mi začala nanovo vysvetlovať že ma miluje
ale napísal som vďaka nej najúspešnejší blog na birdzi
aspoň na niečo bola dobrá
Asi mesiac vkuse sa mi vyhrážal, že na mňa zavolá políciu a písal mi hafóóó smsiek, že on si ma nájde a podreže ma a ešte ma pred tým znásilní a vezme si, čo mu patrí
poďľa mňa jej len zajebalo a našla si iného tak mi chcela nabaláchať také veci že ma ešte stále lubi ale bude to tak lepšie , myslela že to akože uverím. Keď mi počas vzťahu hovorila že som úžasný tak som to bral ako to že však ju to prejde, ale ju to neprešlo a nakoniec kôli tomu ma odkopla
A hádajte ! áno, na druhý deň ma už to bezo mňa nevedela vydržať Darmo, som taký úžasný že som jak droga, absťáky sa dostavili
kurióznejšie som vo vzťahu nič nezažil ešte, ja ju len obdivujem jak je naivná a čo za kokotov musela stretávať ak som pre ňu úžasný
Rozchádzam sa s tebou, snád mi to prepáčiš.
Ahoj
Som jej zavolal, ale ona mi to nezdvíhala a potom si zmenila číslo.
Jeblá piča.
ale hej, stalo sa mi ze som bol moc dobry. vyhovorka jak mraky. sem tam potom este napisala, ale ked som jej spatne reprodukoval to co mi povedala, tak bola uz ticho.
A moje kopačky ... hmmmm, na icq mi prišla správa "Ty to nepochopíš, ale už ma nebavíš." a hotovo teraz sa tomu smejem, ale vtedy som revala jak krava a ešte kvoli takému kktovi.
a to mňa ani nepozná pomaly... a uvažujem dáky čas že mu oznámim čo ja viem že som lezba alebo čo *-* aby hot o chudáka chalana už prešlo
a @schizoofrenik co ti jebe si ju tiez miloval urcite! kolko mala rokov? 12?
nwm vyzerala že má aspoň 16 (ach)
ale nepýtal som si občiansky
iq 10 a aj to len preto, že jej na ruke sedel komár? kriste ježiši... postrieľala by som také sprosté jedince, zbytočne dýchajú tento vzduch.
a raz sa so mnou rozišiel cez sms-ku...také rozchody vrcholne neznášam! príde mi to zbabelé.
toto je dobré.
@acvd43xa7w ono je to ovela tazsie, nez si myslis
@depropex dufam, ze si sa k nej nevratil!
-hovädo sprosté,už ani futbalista nie je a ja som už fest vysoká ... samozrejme ma aj tak nechce
no, so mnou sa ten moj rozišiel cez net -.-" + k tomu to bol bývalý spolužiak ..
o desiatej večer mi píše: Lúbim ťa
o 11: musíme sa porozprávať ...
ešte stále neviem, či sa mám smiať alebo plakať nad tou (jeho) demenciou