ahojte chcela by som vedieť, že či sa dá zamestnať s ekonomickým kurzom približne rovnako ako so školou.... lebo počula som dosť názorov, nech si na ekonomiku prihlášku nedávam, vraj plno ľudí si spraví kurz a dokážu sa tomu venovať ako účtovníci alebo
@igorv tak veď práve, že som počula, že plno ľudí je tak zamestnaných len s kurzom ekonomickú školu obišli zďaleka a dosť sa im darí tak preto sa pýtam
@bloodypunk veď výšku plánujem spraviť len rozmýšľam či túto či iný odbor :/ na tú ekonomiku počúvam rôzne názory tak neviem či sa do toho pustiť či radšej dačo iné
ak chces sa v tomto odbore uplatnit ale sama ako podnikatelka alebo proste na vlastnu past tak nepotrebujes skolu ale ak sa chces niekde hlasit do zamestnania tak urcite nie je nad university degree..konkurencia je velka,,pride ti na pohovor stovka ludi s dobrymi univerzitami, kurzami porobenymi pocas skoly,zahranicne skusenosti cez skolu a ty s maturitou a nejakym kurzikom no neviem...
@bloodypunk no to som mala tiež v pláne... tiež ma to baví a bavilo, ale potom som si to rozmyslela, aj kvôli uplatneniu, aj kvôli platu, a celkovo samé kydy som na to počúvala ako dala som si prihlášku, ale viacmenej som to brala ako zálohu (predsa len ma to baví a aspoň kus som sa chcela potešiť).... ale nevzali ma a dôvod doteraz neviem nakoľko známky som mala dobre... tak ale beriem to jak osud no asi mi to nie je súdené teraz som sa z toho akosi už dostala a dúfam že ma vezmú na druhú alebo tretiu školu už nepsychologického odboru.... ale tak držím ti palce
do Prešova.... a pritom priemer som nemala zlý, a mám celkom ťažké gymnázium, ktoré je dosť známe a má veľkú históriu, tak neviem prečo ma nevzali, ale beriem to tak, že asi to tak malo byť a nejako sa tomu nebránim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Sú spoločnosti, kde ťa bez master degree nezavolajú ani na pohovor a sú aj spoločnosti, ktorým nejaký kurz / skúsenosti stačia.