@lemontreegirlyesyours Mám veľa kamošov čo tam boli, takže viem o tom. Ale jedna vec je zažiť a druhá o tom hovoriť. Je to vlastne zamerané na oboznámenie s hlavnými pravdami kresťanstva, o zmysle prehlbovania viery, ako dôveru k Bohu prehlbovať v dnešných časoch, ako žiť životným štýlom veriaceho, budú tam hovoriť ľudia svoje osobné zážitky... Prečo tam ideš?
@6 + spoznáš nových ľudí, bude tam zábava... nebude to urobené len nejak tak "sucho", že prednášky bez možnosti sa pýtať potom, bude to také interaktívne...
@lemontreegirlyesyours ja by som také chcel takže správna otázka je: prečo chceš ísť na birmovku? Lebo od toho sa odvýja celý život... ak chceš svoju vieru prehlbovať, nežiť ju len nejak formálne, navonok, slepo ale živo cez svoje skutky a Božiu milosť a skutky v tvojom živote tak tento kurz ti ukáže ako sa to dá. Alebo druhá možnosť, že potom to bude pre teba len ako ďalší "deň v škole" kde musíš počúvať, aby sa na teba niečo nalepilo. Každopádne ti to dá možnosť sa zamyslieť nad konkrétnymi vecami, problémami v tvojom živote...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov