Ahojte, studujem financial management v zahranici a chcela by som si spravit kurz poradenstva aj na Slovensku, aby som to mohla porovnat. Viete mi poradit nejaku dobru spolocnost, ktora to sprostredkuje vramci Slovenska? Dakujem krasne
ak chceš účto alebo daňové poradenstvo, tak možno Midaro » midaro.sk/... no ale a si myslela finančné sprostredkovanie (všetci to volajú finančný poradca a nie je to celkom tak) v zmysle predávať poistky, piliere podielové fondy, úvery atď. , tak to sa treba prihlásiť v konkrétnej spoločnosti, toto som robila ja a zistila som, že nemám na to ako väčšina ľudí , ale sú aj výnimky
@mariquittka nemyslela som úplne E sprostredkovanie skôr je to teda neviem či je to aj na Slovensku že prídeš za niekým a povie ti všetko o investovaní porovná produkty v bankách dôchodky budget a celkové hospovedarenie .... Čiže on neberie províziu za predaj produktov ale klient priamo platí jemu za vysvetlenie a rady
@chrystyna
hej chápem, nezávislý poradca, ktorý len radí, ktorý nie je ani poisťovák v jednej konkrétnej poisťovni a ani maklér (ako napr. OV , ktorý predáva síce viac druhov, ale zase len podľa toho, s kým má najvýhodnejšie podmienky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
hej chápem, nezávislý poradca, ktorý len radí, ktorý nie je ani poisťovák v jednej konkrétnej poisťovni a ani maklér (ako napr. OV , ktorý predáva síce viac druhov, ale zase len podľa toho, s kým má najvýhodnejšie podmienky
skús možno kurzy finančnej gramotnosti, také existujú a je to viac-menej nezávislé od bánk a poisťovní