Rozpravala som sa s jednou milou osobou a vrelo mu odporucila Sukromnu v Blave na fakulte masmedií. Kedze teraz sa rozhodujem medzi seminarmi, a dokonca som blizenec, tak zijem v cistej dilemme. Ale co mi ona rozpravala, tak to ma fakt chytilo a viem, ze
@yahooo no aj ja chcem ísť na tú školu, už som im poslala aj prihlášku...už len čakať na papier, kde ma budú pozývať na talentovky
čo sa týka blavy, tak som počula, že všetci dobrí učitelia, čo učili v trnave na masmedialnej išli tam, že je to dobrá škola ale o židnych kurzoch som nepočula...síce ani nemám ako keď bývam na druhom konci Slovenska
no ja somsa rozpravala s babou ktora je prvacka na tejto, celkom sa jej to pozdavalo...ale o talentovkach nehovorila nic...vseobecny rozhlad, jazyk - aj a este mas ustne kde preukazes doterajsie prace. co nie su talentovky v pravom slova zmysle
som prvacka na masmedialke v Trnave. Prijimacky pozostavaju z 2 testov - z cudzieho jazyka a vseobecneho prehladu. Netreba sem ziadne talentovky ani vlastne prace. Ja som navstevovala kurzy masmedialnej komunikacie, ktore robil SIV-slovensky institut vzdelavania..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
čo sa týka blavy, tak som počula, že všetci dobrí učitelia, čo učili v trnave na masmedialnej išli tam, že je to dobrá škola ale o židnych kurzoch som nepočula...síce ani nemám ako keď bývam na druhom konci Slovenska
som prvacka na masmedialke v Trnave. Prijimacky pozostavaju z 2 testov - z cudzieho jazyka a vseobecneho prehladu. Netreba sem ziadne talentovky ani vlastne prace. Ja som navstevovala kurzy masmedialnej komunikacie, ktore robil SIV-slovensky institut vzdelavania..