Ja som expert na žehlenie vlasov, lebo žehlím a žehlím a mám doma remingtonku a úplne ju milujem!! Tie žehličky sú aj na mokré vlasy, iné majú diamantovú plochu a jedna vylučuje aj nejaký olej pri žehlení, vlastne je to najlepší výrobca žehličiek.. ja som maximálne spokojná.. remington vlasy absolútne neničí (žehlím si hlavu 2x týždenne už dva roky), takže tu si môžeš vybrať aká bude tebe najlepšie vyhovovať
ale už si vlasy nežehlím ,,,aj keď by som si rada....ale príšerne mi z toho začali vypadávať vlasy fňuk..kde sú moje husté vlasy??? (a ešte nechci vediet aké som mala zničené konce)
mám remingtonku ale babyliss je určite lepšia! lenže neviem, či si ochotná dať ta ňu cca 100 €, asi nie, keď ju hľadáš v Datarte...a tak potom skús tú philips, čo aj "vyživuje" vlasy možno ale tá je zase tak za 80 +-
mala som rowentu ... asi 4 roky perfektne sluzila ale potom som si vsimla ze keramicke plochy su pomerne znicene, vysuchane a slabsie zehlia, navyse tam zacinali byt nejake zle kontakty. Teraz som ju vymenila asi za najlacnejsiu alternativu co som narychlo nasla v datarte. Zázrak má značku OKOIA a poviem vám, že som v živote nedržala v rukách lepšiu žehličku. Platne nie su keramicke, su titanove a moje hrubé a silné vlasy su vyžehlené už pri teplote 150° (pri rowente som potrebovala 220°na narovnanie a nikdy to nebolo také dobré ako toto)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Pred tým som mala tuším Philipsku a už po roku "zomrela"..
ale už si vlasy nežehlím ,,,aj keď by som si rada....ale príšerne mi z toho začali vypadávať vlasy fňuk..kde sú moje husté vlasy??? (a ešte nechci vediet aké som mala zničené konce)
ale treba skúsiť
..kvak..