žiadne ti nevydržia ak ich budeš nosiť do školy každý deň. odídu. je otázka času či za týždeň za mesiac alebo pár mesiacov. Mňa to prestalo baviť vkuse kupovať nové lebo proste začali blbnúť po mesiaci v priemere a tak som si kúpil normálne cez celú hlavu a doteraz idú, dokonca kože čo na nich bola sa mi zodrala po roku(tak nosil som ich aj za vetra, nie intenzivneho dažďa, slnka atď. tak sa nedivím) ale slúchadlá idú. žiadne že prestane jedno hrať po 2 týždňoch a šup dalších 10 euro za ďalšie. Dokonca som si kúpil znovu tie isté, ale kábel mám z tých prvých, pretože iba ten mi funguje... všetky ostatné nejdú...pretože ked ich pripojim tak ide len jeden hlas z tej skladby napriklad atd. ... pritom ten kabel je rovnaky akurat nema 2 ciarky na jacku ale 3 a to asi je problem. Ale nevadi ... snad mi nikdy neprestanu ist... už ani nie su v predaji asi a kabel ktory vydržilen tak nenajdeš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov