Chcela by som začať s downhillom,hoci tu v Brezne nie su ktovie aké podmienky.V máji,ak mi rodičia doplatia by som si mohla objednať tento bicykel...len neviem že keď je taký lacný či sa mi nerozpadne za jazdy? Pls poraďte » www.worker.sk/2540/hor...
osobne by som sa s tým na poriadny downhill moc nepustil ... raz mi už na podobnej ,,hračke" odišli brzdy pri jazde z kopca a poviem ti že žiadna sranda
@agrobrat ved to ze v brezne akurat downhill nemame....jedine od kauflandu je taka strmsia cesta...a hore nad tym taky lesik kde je turisticky chodnik,na tom mozno ...
@janehonda ak chceš na hentom jazdiť downhill, tak sa rozbehni a jebni oproti múru čo najsilnejšie... Dievča zlaté, hentá sračka ťa ledva udrží na rovnej ceste... Prvý mesiac... Potom sa rozpadne... Na DH rátaj s minimálne Ale teš sa, vo velosprinte majú akciu... Ušetríš až 20% !!! Platíš LEN 4195€
@janehonda za 600 eur zoženieš bike s pevným zadkom... Čiže odpružená len predná vidla, na tom ťa neskutočne vyklepe... Ešte rátaj okolo 100€ integrála, 30€ chrániče nôh, ďalších 30 lakte, neviem aká je cena za korytnačku/opicu, ale 50€ to nebude... A potom ideš, plášte 30€kus, platničky 20€ pár, servis je dosť drahý pokiaľ si to nerobíš sama... Bike je kurevsky drahá zábavka...
@janehonda ešte ma napadlo keď si z BR, zájdi do Ski Bike športu za Kováčikom a s ním sa dohodni aký chceš bike, poradí ti dá sa s ním dohodnúť na dobrej cene (dokonca aj na splátkach) a tuším že vie aj jazdené bikei zohnať
s tym prvym bajkom sa na to vybodni...za 120 e by som nekupil bajk ani na rozky....nie na downhill.....moj na bezne jazdenie stal povodne 20 tisic, bol so zlavou 8 tisic sk....ale kvalita je fajn...
a este cosi....nekupuj bajk v maji....kup ho v decembri...mimo sezony usetris ako ja....oplati sa to...
čistá samovražda ísť na takom bicykli DH... Bál by som sa len stáť vedla neho,že mi padne na nohu a poláme... Radšej sa kašli na DH ako sa zabiť natom že sa ti rozpadne taký bicykel...
Milé dievčatko, dám ti jednu radu. Ak chceš začať s downhillom odjazdi pár sezón na serióznejšom XC biku. Získaš určitú techniku, naučíš sa jazdiť na nepevnom povrchu, zistíš, že bikovanie neni až taká sranda ako vyzerá na videách a možno aj ušetríš za ďalší bike.
Aj na solidnejšom XC biku sa da jazdiť rýchlejšie dolu kopcom
Ak by si mala záujem o bike, ja akurát predávam. Ak by si mala záujem, voláko cez správu alebo jako daj vedieť.
To ako fakt? Baba sa len spýtala či to môže byť a aby sme jej poradili a vy ju tu niektorí bombardujete slovami typu "s hentým jebni hlavou proti múru" ... Inteligencia poriadna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale teš sa, vo velosprinte majú akciu... Ušetríš až 20% !!! Platíš LEN 4195€
(teda v porovnani z hentym to bude o dosť kvalitné)
@janehoda no idealny bike by bol za 1500 použitý to by si už mala kvalitu a pokukaj bazáry radšej lebo nové sú fest drahé
@janehonda ešte ma napadlo keď si z BR, zájdi do Ski Bike športu za Kováčikom a s ním sa dohodni aký chceš bike, poradí ti dá sa s ním dohodnúť na dobrej cene (dokonca aj na splátkach) a tuším že vie aj jazdené bikei zohnať
alebo » sport.bazos.sk/horska/....
Inú cestu nevidím, lebo s hentým čo si tam dala ty môžeš chodiť ta na rožky do obchodu...
a este cosi....nekupuj bajk v maji....kup ho v decembri...mimo sezony usetris ako ja....oplati sa to...
máš vskutku pravdu, pokiaľ sa domnievaš, že to nie je dh, ale ja drbnutý na tom dh idem.
a neraz nedojdem
Aj na solidnejšom XC biku sa da jazdiť rýchlejšie dolu kopcom
Ak by si mala záujem o bike, ja akurát predávam. Ak by si mala záujem, voláko cez správu alebo jako daj vedieť.