Poznate dobre kvetinarstvo v Bratislave s dorucenim, alebo inde, tak aby mi to dorucili zajtra do BA (nieco s dobrou cenou, ale kvalitne, ziadne male puciky ale pekne rozkvitnute)? Viem ze asi s cervenymi ruzami nic nepokazim, ale ked napriklad poslem bie
ja by som sa viacej potešila gerberám, alebo aj slnečnici (nikto to nechápe, keď dostanem kvet vždy ruže )
....tými ružami nič nepokazíš, ale lepšie by bolo keby si vedel aký kvet má rada
mne sa paci lalia, tak keby niekto nahodou ma zaujem tak ma moze obdarovat na valentina!
inak ruza sa mi zda taka obycajna... to je tak ze ked nevies co kupit tak prve ti skoci do ruky ruza. inak radsej by som kupil zvazok mrkvy ked tak uz alebo volaka ina zelenina :happy:
... osobne sa mi viac pacia biele alebo ruzove, aj ked uplne top su pre mna lalie.... kazde dievca ma oblubeny iny kvet preto je blbe sa to pytat na forku kedze tu dostanes 100 roznych odpovedi :p
ružu len vtedy , ak si ozaj zaláskovaný...ja by som preferoval nejaký zaujímavejší kvet a ozajstný gentleman chodí na stretnutia so ženou,vždy s kvetom,nie len na valentína.
@glamorous , Nitra! :-S , pomenit mozme, ale len tie obchodne , doma mi zacnu kvitnut az o niekolko mesiacov
inak mne sa najviac pacia take cervene lalie. Take mam aj doma zasadene
tulipany su super, podla mna lepsie ako ruze lebo to nie je take klise a je to mile
a mne sa este pacia pivonky, najma ruzove, take ako dostala blair od chucka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja keď už mám dostať kvetiny, tak radšej v kvetináči, nech si ich môžem polievať keď si spomeniem a tešiť sa z toho
....tými ružami nič nepokazíš, ale lepšie by bolo keby si vedel aký kvet má rada
inak ruza sa mi zda taka obycajna... to je tak ze ked nevies co kupit tak prve ti skoci do ruky ruza. inak radsej by som kupil zvazok mrkvy ked tak uz alebo volaka ina zelenina :happy:
... osobne sa mi viac pacia biele alebo ruzove, aj ked uplne top su pre mna lalie.... kazde dievca ma oblubeny iny kvet preto je blbe sa to pytat na forku kedze tu dostanes 100 roznych odpovedi :p
inak mne sa najviac pacia take cervene lalie. Take mam aj doma zasadene
a mne sa este pacia pivonky, najma ruzove, take ako dostala blair od chucka