Ak nie, tak v skratke dvaja starší páni zistia, že im zostáva už len pár chvíľ života, tak zrobia zoznam vecí, ktoré chcú ešte robiť/zažiť a pracujú na tom, aby si ich vyplnili...
fajná téma... asi by som chcela navštíviť austráliu, celú ameriku a takúto cestu by som chcela absolvovať s luďmi, ktorých mám najradšej... snažila by som sa ísť na koncert linkin parku nech by to bolo kdekoľvek na svete a zaplatila by som si osobné stretnutie s nimi (ak by som nato mala) a ďalej ma už nič konkrétne nenapadá
Nemam ziadne extra sny. Snazim sa kazdy den prisposobovat novemu dnu a novym moznostiam. Beriem to co je a som za to vdacny. Ak je nejaka prilezitost, vyuzijem ju, ale ze by som pocitoval nejake nedostatky, to nie. Som v celku spokojny. Necham sa prekvapit tym, co pride
@eka88 Nebolo to o 2 starších pánoch miliardároch? Lebo také niečo som videl, krásne si to užili a potom zomrel prvý a neskôr druhý. Myslíš to, ako sa to volá?
Tak ja si užívam život na plno a je mi len 13, takže
Ale tak : kúpiť si vlastné autá, kúpiť Versaceho Villu, urobiť tie najväčšie orgie v dejinách, pozvať najlepšieho kámoša na cestu okolo sveta, ochutnať 95% Everclear, najsam párty 18. narodenín, a čo ja viem, všetko mám, všetko mi vždy bolo splnené, takže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
surfovať niekde v Austrálii,kde nenarazím na žralokov..
vyriešiť momentálne dianie teda asi skoro ročné,ktoré sa nijako vyriešiť nedá
..byt ten čas do konca s jednou konkretnou osobou..a konečne aby nam to vyšlo a isť sa divať na hviezdičky v noci..
- skočiť z lietadla s padákom
- potápať sa v mori
- plávať s divými delfínmi
- pohladkať si nejakú mačkovitú šelmu
- zažiť 0-100km/h pod 5 sekúnd
... a zopár ďaľších vecí, ktoré sem písať nejdem
Ale tak : kúpiť si vlastné autá, kúpiť Versaceho Villu, urobiť tie najväčšie orgie v dejinách, pozvať najlepšieho kámoša na cestu okolo sveta, ochutnať 95% Everclear, najsam párty 18. narodenín, a čo ja viem, všetko mám, všetko mi vždy bolo splnené, takže