Láaka cez internet.. jej existencia a funguje vôbec?...
Aké máte skúsenosti s láskou cez internet prípadne inými sms-vzťahmi ?...
Sám za seba môžem povedať, že to nemá nejaký veľký význam .. a skôr ej to spôsob ako si znepriateliť osoby ja som chodil z dvoma babmi cez net ... než som pochopil, že to enm
je to absurdné .. ale čo ty vieš ja som to síce už odpísal ale .. podľa mňqa je ent dobrý mac tak an získavanie priatelov a fdlirtovanie ... to si nhikdy neodpustím
Neuznavam, chodit s niekym, kto byva na druhom konci Slovenska a vidim ho raz za dva tyzdne neni pre mna...
Keby mam niekomu verit, musela by som toho cloveka poznat hlavne v reali, videt, ako by zareagoval v jednotlivych situaciah, a nie len z toho, co mi napise. Takto chodis vlastne s niekym koho si len idealizujes a pritom ho osobne dobre nepoznas.
ok, ked som mala 14, tiez som ficala na pokeci... sak kazdy raz dospeje (rozumej: kazdy sa raz dostane do fazy, ze ho prestane bavit viest nezmyselne dialogy z anonymnymi internetovymi zbludilymi dusami)
moje skusenosti s takymito vztahmi su,ze uz 3 roky mam priatela,ktory zije v anglicku a mame vynikajuci vztah. raz za5 tyzdnov sa vidime na dva tyzdne a zbytok smsky,net,volania..myslim ze mame pevnejsi a hlbsi vztah ako ktorykolvekiny z mojho okolia,pretoze naozaj pocuvas co ten druhy chce povedat,a viacej sa aj rozpravame. samozrejme,zalezi na ludoch,nie kazdy je na takyto vztah stvoreny. clovek musi mat v sebe vela tolerantnosti a velku doveru k tomu druhemu. napriklad tym, ze ho tolko pocuvam v telefone z kazdeho odtienu jeho hlasu viem vycitit ako sa citi a co si mysli. je to ine. aby to vsak vydrzalo treba naozaj xciet,a nie je to lahke. vssetko sa da ked sa xce
no uz tu tato diskusia bola ale kedze vas setkych lubom odpoviem znoiva...
ked som bola o doooooost mladsia nabalila som si ich asi 100 .. s ludmi s reality som si nerozumela mala som problemy doma zle znamky nikde ma nechceli neprijali .. riesila som to pokecom .. do jedneho som sa brutal buchla sklamal ma vyuzil .. s dalsim to neklapalo a potom som nasla dalsieho Michala napisala som o tom aj blog " Moj prvy a dufam ze aj posledny pribeh lasky " poznam ho skoro 3 roky a vyse roka a 4 mesiacov spolu chodime v reali ... zamilovali sme sa do seba cez icq opustil koli mne rodinu proiatelov setko a prestahoval sa na druhy koniec Slovenska aby mohopl byt pri mne .. klape nam to .. moji rodicia ho poznaju mame je sympaticky niekedy u nas doma spi sme casto spolu proste nadhera som stastna
Iba cez net? To nie. Na dialku? Ano to sa da. Este kombinacia ze spoznali sa na nete, rozumeli si a chceli to skusit na dialku budis ale aj tak sa musia stretnut a nejako raz za cas sa stretnut hoci aj raz za mesiac ked im to vyhovuje.
Ale cisto na nete? To je skor taka platonicka laska nieco ako "milujem angelinu jolie" "milujem brada pitta" atp
môj vzťah začal na nete, ale preniesol sa do reality a tam pekne zostal. a "chodiť s niekym cez net" to je nemožné, veď ako by ti net mohol nahradiť nehu a blízkosť milovaného človeka? či to k "láske" nepotrebuješ?
Ja si myslim ze ten "net" je skor lepsi na sexstretka ako nejake vazne vztahy,teda podla mojho nazoru tam 95% chlapov hlada sex (na jednu noc) ale proti kamaratstvam cez net nemam nic,ja som (comu sa cudujem ale som velmi rada!) na nete konkretnejsie na Pokeci uz davno (asi rok a pol dozadu) spoznala jedneho chalana zatial sme sa nestretli lebo byva dost daleko ale ajtak ked si s nim pisem stale si mame co povedat,je to super clovek ktory vzdy pomoze,alebo este jednu babu som tam spoznala a teraz sme celkom dobre kamaratky!
Ale skutocne sa zamilovat do niekoho mozes v realnom zivote ak sa s nim stretavas a rozpravas osobne ale nie "pismena",moze sa ti pacit osoba a tuzit po nej,nic viac...
no pokial natrafiš na falošneho človeka tak sa iba sklameš. Ja som natrafila na jedneho čo mi vypisoval oblbovaky ako ma miluje a chce sa sttretnut. V den ked sme sa mali stretnut tak on a jeho kamoska na mna nafingovali hru ze mal autohavariu po nej mi mesiac vypisovala aky je jeho zdravotny stav a nakoniec mi napisala že je mŕtvy! samozrejme som sa trapila a presstav si že on žije?? a prišla osm nato po 4 mesiacoch trapenia len náhodou ani raz som snim nevolala ani raz som s nim nebola a bol toho schopny sviniar a ako som tak zistila ma ešte aj babu teraz a vraj nikoho nebude nikdy lubit tak ako mna driisty. LUDIA NEVERTE LUDOOM CEZ NET POKIAL STE ICH ESTE NEVIDELI A NEPOZNATE ICH!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A ked nebyvate blizko a ste z daleka je to na houby
sa uvedomte kriste pane!! realita REAAALIIITAAAA...!!!
Keby mam niekomu verit, musela by som toho cloveka poznat hlavne v reali, videt, ako by zareagoval v jednotlivych situaciah, a nie len z toho, co mi napise. Takto chodis vlastne s niekym koho si len idealizujes a pritom ho osobne dobre nepoznas.
ked som bola o doooooost mladsia nabalila som si ich asi 100 .. s ludmi s reality som si nerozumela mala som problemy doma zle znamky nikde ma nechceli neprijali .. riesila som to pokecom .. do jedneho som sa brutal buchla sklamal ma vyuzil .. s dalsim to neklapalo a potom som nasla dalsieho Michala napisala som o tom aj blog " Moj prvy a dufam ze aj posledny pribeh lasky " poznam ho skoro 3 roky a vyse roka a 4 mesiacov spolu chodime v reali ... zamilovali sme sa do seba cez icq opustil koli mne rodinu proiatelov setko a prestahoval sa na druhy koniec Slovenska aby mohopl byt pri mne .. klape nam to .. moji rodicia ho poznaju mame je sympaticky niekedy u nas doma spi sme casto spolu proste nadhera som stastna
Ale cisto na nete? To je skor taka platonicka laska nieco ako "milujem angelinu jolie" "milujem brada pitta" atp
ja tiež ,,chodim" a je to sranda ...
Ale skutocne sa zamilovat do niekoho mozes v realnom zivote ak sa s nim stretavas a rozpravas osobne ale nie "pismena",moze sa ti pacit osoba a tuzit po nej,nic viac...