Laboratórne vyšetrovacie metódy v zdravotníctve alebo ošetrovateľstvo TT
Chcela by som jednu z týchto škôl použiť ako zálohu...vedeli by ste mi s tým prosím pomôcť? Kde by ma na 100% zobrali? Ak teda vôbec zobrali za každý slušný názor budem šťastná ...ďakujem
Niekto sa tu minule sťažoval na ten prvý odbor ako im sľubovali uplatnenie a nič z toho (sa čudujem, že uverili, ale čo už)... mne to prvé znie lepšie, ale ošetrovateľstvo je viac rozšírené.
@luccyk neboj, niekedy aj tam, kde si myslíš, že budeš happy tak sa to môže rázom obrátiť Ja som si napr. myslela že si dám rezervu na KU RK a keď ma tam nevzali, tak mi zredlo, ale vzali ma na moju prvotnú voľbu takže nebolo čo riešiť
Sakra, keď mňa také laboratórne vyšetrovačky vždy bavili, už len preto by som si to vybrala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
máš s tým aj konkrétne skúsenosti?
ďakujem za názor aj tak
Vieš čo, potrebujem to čisto len ako zálohu takže uplatňovať sa tam hádam nebudem...jedine aby som tak rok počkala len teda aby ma zobrali na 100% :/
Sakra, keď mňa také laboratórne vyšetrovačky vždy bavili, už len preto by som si to vybrala
No ja viem že to čo chcem naozaj že ma to baviť bude, a keby čistou náhodou nebavilo tak ma to bude musieť baviť!!
a do TT?