Ahojte, s priateľom by sme chceli ísť cez leto niekam do Chorvátska na dovolenku. Vzali by sme ešte jeho sesternicu s priateľom. Ak by ste niekto mohli poradiť dofču za rozumný peniaz, sem s tým. Asi by sme šli autom, a zhruba na týždeň. Na osobu tak do 2
Najdi si cez booking.com dopredu ubytko tam chytas aj 50% zlavy, dokonca koncom sezony aj 80% bežne, plus ak by vás zunovalo auto tak ide priamy spoj z blavy do zagrebu sa mi zda vlak.
my napr. chodíme na jedno miesto už skoro 18 rokov
je to apartmán jedného domáceho
pre 4och ľudí s obrovskou mramorovou terasou, veľkou kuchyňou, dvoma spálňami s manželskými posteľami a kúpeľňou, rovno pri mori
nie je to taká dovolenka že party party, je to v malej dedinke
ale je tam krásne a nikam inam by som nešla
suma je asi 60eur na noc...
čiže ak by ste šli 4 na 7 dní tak je to asi 105 eur na osobu
alebo potom naozaj lastminute niekam na hotel
ale malá rada...choďte na ostrov a do menšieho mesta...pobrežie je predražené ako aj veľké emstá
v tej dedinke kam chodíme my sú aj malé pekné hotely, čiže aj tam sa dá
a je to jedno z najlacnejších miest v chorvátsku (viem, lebo som ho celé rpešla)
My sme šli minulý rok do chorvátska, do Makarskej. ubytko bolo 11€/osoba/deň, boli sme na týždeň. Za cestu autom to vyšlo cca 70€ osoba (tam aj späť, + dialničné známky), ale to sme šli traja. Keby idete 4 autom, vyšlo by vás to menej. Strava bola v našej réžií + reštaurácie. Keby ste sa uskromnili so stravou, dalo by sa tiež dosť ušetriť. Mňa osobne táto dovča vyšla na cca 230 €.
Keby:
- idete 4ia autom
- nešli by ste až na makarsku, ale niekam severnejšie, t.j. menej km
- trochu sa uskromnili na strave - do reštaurácií iba občas, varili by ste si sami
- našli by ste si lacné ubytko
- nemíňali na hlúposti
tak verím, že do 200€ sa s rezervou zmestíte
Chodíme S rodičmi do Bulharska na mesiac, S tým, že berieme od domácich apartmán,trojizbový, 10 leva za posteľ (5 eur cca), autom,teda 3 krát tankujeme, a varíme si väčšinou sami, S tym, že Bulharsko je lacné, aj ovocie aj zelenina A aj oblečenie väčšinou. Aj pôjdete na 10 dní, tak vás to vyjde oveľa lacnejšie
preco sa vsetci drbu do Chorvatska? keby si chcela Taliansko,poradim v pohode, je tam lacnejsie, apartman za 400-500E pre 4och nie je problem a halvne lepsie jedlo, teple more a nocny zivot a blizko.... ale Chorvatko ehm....to ti neporadim...
@tvarohova8 odporucam Lignano Sabbiadoro...pozri si stranku www.lignano.it ....tam mas tal. agentury, cez ne je to velmi lacne....zadas si parametre a najde ti vhodne apartmany...len najlepsia ponuka apartmanov byva tak okolo marca-aprila, ale my paltime cca. 400-420E za 4och, samozrejme bez stravy, ked su to apartmany
ak chces destinacie ako CAorle, P.S. MArgherita, su drahsie,a le nie o vela tak kuk agenturu lampo: www.lampo.it...jedine, co je tam drahsie je benzin a sluzby, ale potraviny, oblecko, ci pizza je tak ako u ans, ci lacnejsia...
Bez cestovky je najlepšie Je doba kedy má skoro každý internet treba si vyhliadnúť nejakú destináciu, pohľadať ubytká, a ísť individuálnou dopravou. Známi dokonca si prenajali na Malte 1-izbový byt na mesiac s tým, že tam idú pracovať. a zaplatili cca. 300-400€ za mesiac perfekt dovolenka
podla toho aku dovolenku si predstavujes. lebo my sme napriklad sa kamarait vzali minule leto a sli sme na roadtrip autom, no a v chorvatsku sme sa zruba tyzden zdrzali stylom ze sme zakotvili v nahodnom kepme v nahodnej dedinke, kemp seriozne metrov od pobrezia a chill. neviem ci chces hotel, ci apartnman , ci ako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
je to apartmán jedného domáceho
pre 4och ľudí s obrovskou mramorovou terasou, veľkou kuchyňou, dvoma spálňami s manželskými posteľami a kúpeľňou, rovno pri mori
nie je to taká dovolenka že party party, je to v malej dedinke
ale je tam krásne a nikam inam by som nešla
suma je asi 60eur na noc...
čiže ak by ste šli 4 na 7 dní tak je to asi 105 eur na osobu
alebo potom naozaj lastminute niekam na hotel
ale malá rada...choďte na ostrov a do menšieho mesta...pobrežie je predražené ako aj veľké emstá
v tej dedinke kam chodíme my sú aj malé pekné hotely, čiže aj tam sa dá
a je to jedno z najlacnejších miest v chorvátsku (viem, lebo som ho celé rpešla)
ak by si mala záujem napíš mi TS, poviem ti
Keby:
- idete 4ia autom
- nešli by ste až na makarsku, ale niekam severnejšie, t.j. menej km
- trochu sa uskromnili na strave - do reštaurácií iba občas, varili by ste si sami
- našli by ste si lacné ubytko
- nemíňali na hlúposti
tak verím, že do 200€ sa s rezervou zmestíte
ak chces destinacie ako CAorle, P.S. MArgherita, su drahsie,a le nie o vela tak kuk agenturu lampo: www.lampo.it...jedine, co je tam drahsie je benzin a sluzby, ale potraviny, oblecko, ci pizza je tak ako u ans, ci lacnejsia...