potreboval by som poradiť s programom na prázdniny. Chcem ísť do Anglicka - asi Londýn. Máte niekto skúsenosti s bývaním? Nejdem tam za prácou. Len by som tam chcel asi 3 týždne bývať. Poznáte niekto nejaký lacný hotel alebo nejaké lac
Ak sa nic nezmenilo, tak kusok od stanice metra v Ealing Broadway /prejdes krizom cez parcik/ je hotel za 50 libier za izbu na noc. Ale ak ides sam, tak sa ti to asi velmi neoplati...
pozor, je to aj s ranajkami! Tak na takom intraku to funguje jednoducho, nikto sa do teba nestara, jednoducho si zijes, sam si varis v kuchynke (vacsinou je to tak , ze na chodbu je pridelena jedna kuchynka), spolocna sprcha, v izbe mas umyvadlo chladnicku, stol, postel, jedno okno! Izba je fakt malilinka ale uplne postacujuca a aj vymienaju postelne pradlo! V spolocnej miestnosti si mozes mrknut Tv s nejakymi zahranicnymi studentmi. Je to tam fajn
Je to moc drahé na 3 týždne , ale každopádne ak niekto pôjdete s rodinou do londýna na týždeň , House of MoLi - Times Square Apartments je úplne perfektné miesto . Pomerne lacné na to aké to je , krásne nové , moderné v podstate byty , kuchyňa , obývačka 2 spálňe , práčovňa a kúpelňa .
Ak sa niekto vyberiete do Londýna tak sa pozrite na tie apartmány .
Jediný problém je v tom že pre klúče sa ide asi 45 minut metrom od stanice ktorá ide z letiska do centra .
cena bola tusim okolo 50-60 libier na 6 noci na jedneho, samozrejme musel by si byvat v podstate cudzimi ludmi, ak by si chcel aby ti vysla taka cena (podla netu taka moznost je). Inak to bol dost priemerny hostel, nic special, ranajky v cene, vlastnili to turci, dost mili aj ked som mal problem s platbou tak vyhoveli.
Ja som bola pred dvoma rokmi v hosteli Palmers Lodge Hillspring. Je to trochu ďalej od centra (takmer konečná niektorej linky metra), ale bolo to tam pohodlné, čisté, skrinky v izbách zamknuté na kartu a v cene boli aj raňajky. A cena za noc vyšla na 20 libier. (Ale nezaručujem, že tieto informácie sú aktuálne.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Zadaj si tam dátum odkedy-dokedy tam chceš byť ubytovaný a ono ti to vyhodí aj cenu
@5 zabudol som pridať link do toho prepáč
cenu si niekde vygoogli, už si to nepamätám ale bolo to isto menej ako hotel
@tosom ďakujem za link
@hyrdelqa - a ako to v takom intráku vyzerá, resp. prebieha...
Ak sa niekto vyberiete do Londýna tak sa pozrite na tie apartmány .
Jediný problém je v tom že pre klúče sa ide asi 45 minut metrom od stanice ktorá ide z letiska do centra .
» dopice.sk/6iU...
cena bola tusim okolo 50-60 libier na 6 noci na jedneho, samozrejme musel by si byvat v podstate cudzimi ludmi, ak by si chcel aby ti vysla taka cena (podla netu taka moznost je). Inak to bol dost priemerny hostel, nic special, ranajky v cene, vlastnili to turci, dost mili aj ked som mal problem s platbou tak vyhoveli.
doletím na Stansted... je to dosť ďaleko od centra, ale autobus tam snaď jazdí.
Tam je najlepšie cestovať buď autobusmi alebo metrom, že? na tie cestovné karty.