Hostel, motel, hotel...je mi jedno čo to bude. Potrebovala by som pre mňa a pre kamarátku zohnať ubytovanie na jednu noc. Nemusí byť v centre ani pri centre Prahy. Horná suma je cca 10€ (ak by sa našlo za takých 5 alebo 8 by ma to potešilo). Kľudne aj noc
@chevro nedalo mi to nekuknut ten link co si dal uz len koli tej extremne nizkej cene ktoru si pisal a teda nieze mi to nenaslo ziadnu ponuku za 10€ ale uz vobec nie 4*
@wolskeoko@djnaniels tak ja som bol tri krát za posledné 2 roky a vždy som tak chytil.. len to treba stále čekovať, najlepšie sa ten registrovať a nastaviť si nech ti tam také ponuky posielajú
no potrebovala by som si v Prahe niečo vyzdvihnúť (skriptá) a chceli sme ešte aspoň pozrieť pamiatky (ako tak). @chevro tiež mi ukázalo najlacnejšiu možnosť 8,50. Chápem, že teraz v lete hladať ubytovanie za pár drobných je dosť optimistické ale dúfala som v to že sa tu nájde niekto kto pozná nejakú zašitú noclahreň v rozpätí vyššie zmienenej ceny
jaj tak mozno teda ak je nejaka speci akcia.. to tak som bol aj ja ze dve osoby dve noci v priamo centre 4* hotel s ranajkami za 70e tak mozno niekde na okraji ked je akcia je aj za lacnejsie.
@katyra3 polyfunkcni centrum SANDRA,je to na OPATOVe, z florenca abo aj z hl.nadrazi metrom smer HAJE, cena za lozko je cca 150 kc na noc u ubytovaci sluzby KAPUSNAKOVA,ak nahodou tak som na izbe 707 heh.
presne...kolej/intrak...tak sa chystam aj ja v septembri na poriadny vylet...ale musim sa priznat, ze teraz cez prazdniny nemam ani sajnu ako to tam chodi - kazdopadne mozes len ziskat ak si tam skusis zavolat, napises mail, cokolvek...ja som prespavala na Koleji Blanice co patri pod VSE.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@denisa1993 daj info