Poraďte niekto lacný (najlepšie do 400 Euro) ale dobrý notebook. Taký aby zvládal aj nejaké priemerné hry (Minecraft, GTA, Portal 2, atď...). Poprípade môžte poslať aj link.
ja som dilemu riešila pred polrokom, v tej dobe mi čo sa týka pomeru kvalita/výkon/cena vyšiel najlepšie tento: » notebooky.heureka.sk/hp-probook-4540...
aj ti z neho píšem. som s ním fakt spokojná. tie hry pokiaľ nechceš vyslovene najnovšie verzie by mali ísť. ak chceš niečo lepšie, tak potom už len za vyššiu cenu
@mrbean neviem. ja sa na noťasi nehrávam (som baba a nemám na to ani čas, aj keby som chcela), takže nemám poňatia, či tie hry rozbeháš. ja keď som sa pýtala, čo to zvládne, bolo mi povedané, že okrem najnovších hier by to malo zvládať všetko. parametre sú na tú sumu naozaj super, iné notebooky v tej cene majú spravidla slabší procesor. problémom by skôr mohla byť grafická karta, keď tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
aj ti z neho píšem. som s ním fakt spokojná. tie hry pokiaľ nechceš vyslovene najnovšie verzie by mali ísť. ak chceš niečo lepšie, tak potom už len za vyššiu cenu
Taký NB neexistuje.
» www.pcforum.sk/notebooky-a-net...