Lacrosse - rýchlejší ako futbal, tvrdší ako hokej!!
takze kazdý kto by sa chcel nieco o tomto sporte dozvediet nech napíše!! druhý klub na slovensku Bratislava Bats robí nabor, takze sa mozte kontaktovat cezomna ak vas nieco zaujima alebo by ste si to chceli vyskusat..
Coo, no tak mi povedz ktori sport ma tradiciu na slovensku aby sme sa nemuseli opicit, hmm..asi jedine tak preskakovanie ohna s valaskou v ruke, aj o tom by som pochyboval..to ze sa ti nepaci, to je tvoj nazor, ale vynasanie nejakeho sudu, to si mozes odpustit!!
to je sice pravda ze sporty ako futbal, hokej a aj tenis (sice to neni ta jednotka) budu vzdy v popredi, ale to neznamena ze ostatne sporty nemozu dostat sancu!!no zatial nepoznaam ani jedneho cloveka, ktorí ked videl nase zapasy live, tak sa nato nenamotal...a apropo k tomu ,,vymyslat´´, dost zly vyraz, kedze lacrosse je povodne indianska hra, starsia nez hokej ci tenis, len ju indiani volali
bagataway..koniec koncou kto sa zaujima tak si vsetko najde na nasich strankach lacrosse.sk
to v anglickych knihach sa o nom vela pise, tam sa to hra medzi skolami turnaje v lacrosse... raz som to hrala a bolo to uplne super, vazne, nechapem, preco by sa nemohli hrat nove sporty... napr. poznate frisbee? s lietajucim tanierom, to je tiez pecka hra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
bagataway..koniec koncou kto sa zaujima tak si vsetko najde na nasich strankach lacrosse.sk