Chcem sa spýtať že mám korčule CCM RBZ 40 a brúsil som ich na vianoce úplne prvý krát a vôbec ked prejdem prstom cez nôž tak tam nie je "priehlbina" alebo jamka ale vôbec sa mi neprešmikuje noha ked prekladám takže sú asi dobre nabrúsene a čo ma zaujíma ž
@kapuerista1
to proste si musíš skúšať prstom --- hranou noža si prejsť po prste a cítiš aké to je "drsné" ... ale predpokladám, že keď si amatérsky korčuliar tak nepotrebuješ tak často, keďže pri brzdení to môže robiť problém (amatérskym korčuliarom) ... raz mesačne by Ti kľudne malo stačiť ... ale zase záleží na čom si to brúsiš ... lebo niektoré obchody majú tú automatickú brúsku a niektoré len nejakú starú obyčajnú komunistickú kotúčovú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
to proste si musíš skúšať prstom --- hranou noža si prejsť po prste a cítiš aké to je "drsné" ... ale predpokladám, že keď si amatérsky korčuliar tak nepotrebuješ tak často, keďže pri brzdení to môže robiť problém (amatérskym korčuliarom) ... raz mesačne by Ti kľudne malo stačiť ... ale zase záleží na čom si to brúsiš ... lebo niektoré obchody majú tú automatickú brúsku a niektoré len nejakú starú obyčajnú komunistickú kotúčovú