No myslím, že o nej to počúvame už teraz... Poznám to album. Pesničky chytľavé, niektoré (vačšina) tak trochu o ničom. Nič v zlom, ale keby sa neprezentovala tak, ako to robí, tak nie je taká známa (teda aspoň podľa mňa).
ako fakt neriešim že či je niekto komerčný alebo nie, hlavne že má dobré songy.. mňa pesnička born this way veľmi rychlo prestala baviť a Judas je až prehnane komplikovany.. aj ten klip.. raz motorky potom tam tancuju je toho veľa, myslim že ona kraľovna popu určite nie! fakt že nie
@lenkaska1 Ten videoklip je najúžasnejší aký som za poslednú dobu a neviem či źa celú dobu videl. Prevedenie je úžasné. Spojenie dnešnej doby a doby Krista, v každý kúsok klipu niečo vyjadruje...
Inak ak ide o to, že ťa prestali baviť... Všetky sklaby ťa prestanú baviť ak k ním nemáš nejaký iný vzťah. Pre mňa je napr. Born this way najlepšia vec od nej (a za týmto musím dať bodku lebo by som zostavil rebríček všetkých jej songov . A to kvôli textu. Texty sú dosť dôležité.
Preto sa stáva, že sa ti pesnička opočúva, lebo nevieš o čom je. Takže ťa s ňou nemá čo spojiť.
A podľa mňa všetky songy z Albumu sú perfektné:
Born this way, Judas, Scheisse, The Edge Of Glory, U&I, Hair...
@mark0 to nie je pravda! Sú pesničky ktoré som počula nepreháňam možno aj 100 000krát a stále sa mi páčia.. ale ten námet je dobrý, len strašne preskakujú tie obrazy mohlo sa to radšej celé odohrávať tam ako tancujú, tak by to bolo lepšie. Ja keď už dačo od nej tak skor dance in the dark alebo beautiful dirty rich.. a ináč sa mi z popu páčia iný interpreti oveľa viac.. lady nemusim
@hippiechick tiež pravda. ale som napisala prehnane... napr. to s tym ružom v pištoly si mohla odpusiť mne sa to nepáči možno práve preto, že je to až moc complicated! .. ale to jak tam tancuju je super
@mark0 Tak už len kvôli tomu cieľu u mňa jej piesne práve o stupeň klesli
Hudba má vnútorne obohacovať a spestrovať kultúru... No keď príde nejaká husa s tým, že jej pesničky budú smrdieť skôr prachmi ako niesť nejaký odkaz (Born this way ešte nejaký ten odkaz má sa v podstate vysmieva všetkým tím, kt. to robia na základe iných hodnôt. Dobre, aj tí muzikanti, kt. sú naozaj kvalitní sem-tam urobia niečo naozaj mainstreamové , ale mať na tom položenú celú kariéru...
V podstate je urážlivé, keď sa ti zapáči jej nejaká pieseň pre text, s kt. sa stotožňuješ a ním žiješ a v skutočnosti vznikal na kolene poprípade iba za účelom oblbnúť masy... Ešte nakoniec sa Gaga zo zarobených prašulí bude tešiť niekde na Bahamách a rehotať sa fanúšikoch akí sú to blbci
@lenkaska1 Tomalo symbolizovať jej zmätok. Nevie si vybrať medzi Ježišom a Judášom, na Judáša má použiť zbraň, lenže nie je skutoná, ako si videla... rúž je v tomoto prípade symbolom "slabosti" na Judáša.
@hippiechick Ak budeš mať niekedy čas a chuť, tak si pozri toto, najdôležitejšie sú pasáže medzi pesničkami. Ak vieš trochu po anglicky, tak zistíš aká Lady v skutočnosti je.
Ja som sa trochu zle vyjadril...
Poznám väčšinu jej vystúpení, ako spieva s malou Mariou,
Tu ju pozvala:
Speechless, hovorí samo za seba...
The edge of glory napísala pre svojho zosnulého starého otca:
Judas v sebe nesie obrovskú metaforu - ľudstvo má radšej zakázané veci, ale každý sa v hĺbke duše snaží byť dobrým človekom.
Born this way... to netreba komentovať.
Každá z týchto piesní aj z veľa iných v sebe nesie obroskú emóciu, dušu, posolstvo, metaforu, alebo ako to už chceme nazvať.
A nakoniec vymyslela vlastný štýl Elektropop, a všetky jej skladby tento štýl využívajú, takže jej fanúšikov si získala poctivou prácou a jej tvorba, ako aj ona sama sa určite zapíšu do dejín.
Nesnažím sa ťa o niečom presviedčať, len chcem aby si si zachovala "open mind" (otvorenú mysel) a neuzatvárala sa pred jej tvorbou, mne pesničky od lady pomohli vo veľa životných situáciach
Tak ja si teda zachovám "open mind" (otvorenú mysel) aj naďalej a už sa k nej radšej nebudem vyjadrovať. Ale nie
Speechless mám rada a presne v tejto akustickej verzii no a bodka. Poznám jej tvorbu a aj tie videá až na to predposledné. A moc ma to nepresvedčilo. To je ako keby si sem dal video ako si Robbie Williams na koncerte vytiahol fanúšičku z davu a začal ju bozkávať. No keby toto urobila Gaga tej malej, tak neviem či by bola za hviezdu... I keď zase dnešné móresy....
Gaga je tvoja a aj si ju nechaj. Každému sa páči niečo iné a každý má na to právo. Ja z nej nie som mimo i keď pár vecí mám od nej celkom rada, no názor na ňu som už vyjadrila. To, že je exibicionistka je myslím že zjavné a vačšinou takí ľudia prídu s niečím novým no...
Je pekné, že jej piesne ti pomáhajú a vidíš v nich to svoje.
ahojte, ak sa mozem pridat. novy album este nemam uplne napocuvany, ale born this way a judas mi pridu ok, the edge of glory trochu sklamala, a celkove sa neviem zbavit dojmu, ze po neskutocnych veciach ako bad romance a paparazzi to nie je presne ono. mozno je to len vsetkym tym hype, ktory sa okolo toho robil, kym ten prvy album vyskocil doslova z neznama a ohuril kvalitou, pred druhym bezalo promo minimalne pol roka dopredu a myslim, ze kvalita uz jednoducho nemohla naplnit vsetky tie ocakavania.
ja na lady gaga aj tak najviac ocenujem, ze ma zmysel pre humor a neberie sa vazne, a najviac si ju viem vychutnat v takychto veciach:
v dnesnom svete je mozne vsetko- ludia su schopni jacat za babou, ktora pripomina skor monstrum ako spevacku- osobne si myslim ze uz od mlada musela byt velmi manipulovana a specifickym sposobom vedena k tomuto, ked je schopna sa takto ponizovat.
pesnicky ma sice velmi chytlave no z umeleckeho hladiska to velmi vypovednu hodnotu nema, nehovoriac o tom co che povedat tomuto svetu
osobne Kral popu je a bude vzdy len jeden a vsetci vieme kto nim je
Milujem všetko s ňou spojené....ju, piesne, videoklipy, názory a i. ...btw kráľovnou popu už je dosť dlhú dobu...i keď podľa mňa ju nemali vyhlásiť tak skoro(pretože taká Madonna je veľa rokov na scéne...a nikto nevie koľko GaGa vydrží)...lenže vzhľadom na predajnosť jej CD a všetkého čo robí... ,,museli"
Mám rada tento album, aj keď veľa ľudí by chcelo počuť starý electro-pop šýl Lady GaGa ale mne sa tento rockovejší páči viac. Bude to znieť otrepane ale každým albumom je lepšia. Moja momentálne obľúbenkyňa je Government hooker.Alebo ešte Electric chapel, Bloody Mary. Aj keď pri preklade textov mi príde LG ako láskou sklamaná alebo niečo podobné...
Tak nie ze by Lady Gaga patrila nejak medzi mojich top interpretov ale zo zvedavosti som si to vypocul a potom znova a znova ... a naozaj sa mi paci. Podla mna to nie je nejake uzasne umelecke dielo ale tie pesnicky su fakt chytlave. Ked chcem nad hudbou aj troska uvazovat tak si pustim nieco ine. Ked sa chcem bavit tak si pustim LADY GAGA.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Album je pre mňa komerčné až je to drzé...
ako fakt neriešim že či je niekto komerčný alebo nie, hlavne že má dobré songy.. mňa pesnička born this way veľmi rychlo prestala baviť a Judas je až prehnane komplikovany.. aj ten klip.. raz motorky potom tam tancuju je toho veľa, myslim že ona kraľovna popu určite nie! fakt že nie
Inak ak ide o to, že ťa prestali baviť... Všetky sklaby ťa prestanú baviť ak k ním nemáš nejaký iný vzťah. Pre mňa je napr. Born this way najlepšia vec od nej (a za týmto musím dať bodku lebo by som zostavil rebríček všetkých jej songov . A to kvôli textu. Texty sú dosť dôležité.
Preto sa stáva, že sa ti pesnička opočúva, lebo nevieš o čom je. Takže ťa s ňou nemá čo spojiť.
A podľa mňa všetky songy z Albumu sú perfektné:
Born this way, Judas, Scheisse, The Edge Of Glory, U&I, Hair...
Ale to je len môj názor.
Prečo?
@ lenkaska1 Vraví, že je klip komplikovaný.
Niekto vraví, že sa mu nepáči house, pop, techno, metal, tranze....
Ak má vyhovieť väčšine musí byť komerčná...
Hudba má vnútorne obohacovať a spestrovať kultúru... No keď príde nejaká husa s tým, že jej pesničky budú smrdieť skôr prachmi ako niesť nejaký odkaz (Born this way ešte nejaký ten odkaz má sa v podstate vysmieva všetkým tím, kt. to robia na základe iných hodnôt. Dobre, aj tí muzikanti, kt. sú naozaj kvalitní sem-tam urobia niečo naozaj mainstreamové , ale mať na tom položenú celú kariéru...
V podstate je urážlivé, keď sa ti zapáči jej nejaká pieseň pre text, s kt. sa stotožňuješ a ním žiješ a v skutočnosti vznikal na kolene poprípade iba za účelom oblbnúť masy... Ešte nakoniec sa Gaga zo zarobených prašulí bude tešiť niekde na Bahamách a rehotať sa fanúšikoch akí sú to blbci
Ona tam hrá Máriu Magdalénu, btw.
Ja som sa trochu zle vyjadril...
Poznám väčšinu jej vystúpení, ako spieva s malou Mariou,
Tu ju pozvala:
Speechless, hovorí samo za seba...
The edge of glory napísala pre svojho zosnulého starého otca:
Judas v sebe nesie obrovskú metaforu - ľudstvo má radšej zakázané veci, ale každý sa v hĺbke duše snaží byť dobrým človekom.
Born this way... to netreba komentovať.
Každá z týchto piesní aj z veľa iných v sebe nesie obroskú emóciu, dušu, posolstvo, metaforu, alebo ako to už chceme nazvať.
A nakoniec vymyslela vlastný štýl Elektropop, a všetky jej skladby tento štýl využívajú, takže jej fanúšikov si získala poctivou prácou a jej tvorba, ako aj ona sama sa určite zapíšu do dejín.
Nesnažím sa ťa o niečom presviedčať, len chcem aby si si zachovala "open mind" (otvorenú mysel) a neuzatvárala sa pred jej tvorbou, mne pesničky od lady pomohli vo veľa životných situáciach
Len som sa tak rozpísal a odbočil som trošku...
Tak ja si teda zachovám "open mind" (otvorenú mysel) aj naďalej a už sa k nej radšej nebudem vyjadrovať. Ale nie
Speechless mám rada a presne v tejto akustickej verzii no a bodka. Poznám jej tvorbu a aj tie videá až na to predposledné. A moc ma to nepresvedčilo. To je ako keby si sem dal video ako si Robbie Williams na koncerte vytiahol fanúšičku z davu a začal ju bozkávať. No keby toto urobila Gaga tej malej, tak neviem či by bola za hviezdu... I keď zase dnešné móresy....
Gaga je tvoja a aj si ju nechaj. Každému sa páči niečo iné a každý má na to právo. Ja z nej nie som mimo i keď pár vecí mám od nej celkom rada, no názor na ňu som už vyjadrila. To, že je exibicionistka je myslím že zjavné a vačšinou takí ľudia prídu s niečím novým no...
Je pekné, že jej piesne ti pomáhajú a vidíš v nich to svoje.
Páči sa mi, že nie si "zaseknutá" ako niektorý ľudia na birdzi
Že keby to Gaga urobila Maríi
Respect and Piece
katy je aj tak lepšia
ja na lady gaga aj tak najviac ocenujem, ze ma zmysel pre humor a neberie sa vazne, a najviac si ju viem vychutnat v takychto veciach:
» fwfw.sk/2221-lady-gaga-...
(sorry, neviem presne ako sa tu ten link dostane, ale dole pod clankom je jedno fasa video).
a táto
sú najlepšie, hlavne Hooker
celý album!!!!!
pesnicky ma sice velmi chytlave no z umeleckeho hladiska to velmi vypovednu hodnotu nema, nehovoriac o tom co che povedat tomuto svetu
osobne Kral popu je a bude vzdy len jeden a vsetci vieme kto nim je
Ale však 100 ľudí, 100 chutí