Mne osobne sa páči hudba akú robí. Je to moderné,má to dynamiku,rozhýbe to človeka.Hoci imidž a jej spôsob prezentovania mi nie je sympatický ale hudobne proti nej nič nemám.
Mne sa páčilo Bad Romance. To bolo originálne, bolo to chytľavé a potom ešte melódia Paparazzi (spracovanie nie). Čo vydáva teraz, to žasnem Najmä Born This Way.. Počúval som to dosť často v rádiu, ale keď som sa dozvedel že je to od nej, dosť ma to prekvapilo, je to strašná sračka.
ked vydala prve pesnicky, uplne som ju milovala, ale teraz sa mi uz akosi okukala. nehovorim, ze sa mi teraz pacia/nepacia jej pesnicky, ale ked nejaku pocujem, lahko si ju zapamatam a neviem si ju prestat spievat. ona proste vie zaujat a zarabat
ale aby som ti odpovedala, jej terajsie pesnicky by som si do telefonu nedala, ale vlastne mi nevadia
ja osobne mam na tuto temu dost nervy ...pretoze ludia na nu nadavajua odsudzuju ju len za to ze ma iny vkus ako obycajny ,,tuctovi" ludia a ze ide do extremov a je extravagantna ......ale mne idu AZ na nervy ti vsetci ludia ktorsi su navzajom svojimi kopijami ..lebo niekto si da nezvycajnu farbu na vlasy a uz sa smeju ..oblecie si nieco ine ako rifle a mikinu a dobre ze im huba neodpadne od ohovarania ..a co sa tyka Lady gagy tak ona ma perfektny hlas a myslim si ze aj ludia to pocuju ale ju kvoli vyzoru odudzuju ..a pre mna bude vzdy velkým umelcom ...aj ked nepatrim do jej ,,funkulubu " ...mozno to prave u vas takto nieje ale je strasne vela ludi ktori ju tiez odsudzuju ..
Mne osobne skor vadi jej hudba nie jej oblecenie. To si myslim,ze je prave fajn. Len na zaciatku robila inu hudbu... Teraz je to uz take nemastne-neslane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale aby som ti odpovedala, jej terajsie pesnicky by som si do telefonu nedala, ale vlastne mi nevadia
Mne osobne skor vadi jej hudba nie jej oblecenie. To si myslim,ze je prave fajn. Len na zaciatku robila inu hudbu... Teraz je to uz take nemastne-neslane